Буквално Сега со Јилдиз се неразделни Да ми кажеше некој на почетокот дека ова ќе се деси немаше да верувам..
Многу сакам да и ја видам фацата и реакцијата на Шахика кога Јилдиз ќе се врати во куќата заедно со бебето.
Конечно Јилдиз дозна дека бебето и е заменето. Оваа ама итра била Ајше(Лејла). Мислев негативен лик ќе биде ама баш е супер и забавна. Шахика сеа нека му ја мисли. Лила ама се затреска у Јигит, а и тој има симпатии кон неа така ми се чини.
Lele bebenceno kolku e slatko Mnogu mi padna zal za Yildiz..loso e koga ke doznaes deka si doela tugo bebe..ama ete kesi go najde nejzinoto..ama nisto gledam kese sluci veke vo ponedelnik..
Колку беше внимателна Ендер во лабараторијата. Цело време одеше со сестрите за да не направат пак некоја збрка.
На Лејла онака и текнало, а на Халит му се јавила докторката да му каже дека бебињата се измешани и така.
Не знам ни ја од кај и текна. Паметна ли е дотолку или има некоја птица што и кажува цело време и ја подучува. Како на филм и Халит дозна одма, а пред тоа се праеше к***ац ипол, ја остаи така жената сама у болница да се снаоѓа, дури ни да плати нејќеше, кој идиот. Шахика уште толку умот му го извади и онака си беше природно глуп. И тој богаташ бил, еден од најмоќните луѓе... Со паметот шо го има, да се чудиш како дошол до тука.
Ахахаха, баш беше супер Карма ис а бич П. С. - Никогаш не сум помислил дека вака ќе се затрескам во турска серија