Yigit kako ja pogledna loso na Shakika se seti toj deka taa ima prsti zamesano..mozebi sega kese opameti,ke vidi so kakva licnost raboti
Сакам Лила и Јигит да се заедно. Приметувате дека он почнува да сумља у Шахика? Не и кажа за писмото и сликата од Ендер.
А кое е поранешното момче на Јилдиз тој ли што требаше со Зехра да се жени. Јилдиз го остави, бидејќу нема пари илу тој неа?
Како глумел лудило нели беше добар? Јас како што сфатив Јилдиз го остави? Не ја имам гледано серијатаод почеток па читав овде пишува дека тој ја понижувал?
И тоа што пред недела- две почнав да ја гледам. Мислам дека е и една од ретките што со тек на време станува поинтересна.
Toj ne ja sakase na Yildiz..taka samo se zabavuvase so nejze..toj imase verenica bogata kako sto bese toj..
А да, имаше. Не се сеќавам и јас како се викаше, но ја откачи т.е не сакаше во јавност да го гледаат со неа бидејќи била келнерка.
Јигит ми се допадна епизодава пак. Зашо не и кажа на Шахика и си стоеше на зборот што го даде на Ерим. А, инаку да и тој ја засака Лила и ќе се земат за некоја епизода. Шахика конечно се заплетка у сплетките. И доаѓа крајот. Јилдиз и Ендер епизодава беа леле... Јилдиз секогаш беше наивна и емоционална ама Ендер чудна е вака. Ама убави се заедно и добра спојка се. Халид сеа нека трча по Јилдиз.
Се изнаплакав епизодава со Јилдиз и бебињата И да знаеш што ќе се случи во серијава, не е исто како кога тоа го гледаш и ги доживуваш сите тие емоции Ендер алал да и е, јака жена и покрај сè што проживеала во животот и многу снаодлива и паметна Сега од страната на правдата, здружена со Јилдиз, е ваква не е можно да не ја сакаш