Ја мислам тој со цвеќињата што дојде беше, кога гледав на нет така сфатив. Иначе ќе ја открие сега да, Надир ќе го открие.
Има логика. Кој го испрати него? Ендер сигурно е. Цвеќињата демек за сунетот на Халит џуниор се или за шо?
Јилдиз го преврте бебено, де нагоре де надоле легенда е нема што. Јас мислам тој со цвеќињата имаше некоја улога,пратен беше од Ендер 100 посто. Ендер неможе така лесно да ја прелажат со фејк телефон. Зехра ме смее најмногу моментално и со муабетот и со потезите
Кога зборуваше Зехра со господинот што и ја отпечати книгата(го заборавив како се вика),темата што ја начнаа со браковите...па реков да се надоврзам. Зехра иста како татко и` , и таа позади себе оставила два неуспешни бракови-исто како Халид,само што има повеќе брака. Типично за Турските серии-нов вљубен пар,секогаш шеткаат и гладни се (Каја и Лејла). Ми се допаѓа што Ерим малку омекна спрема Ендер.
Не бе, нема храброст она за тоа. Не е Ајсел, ете цвеќарот бил, ја решивме дилемата. Шахика колку е збесната и гори под нозе, ако и е.
Зарем Ендер би ја ангажирала за такво нешто на Ајселче не е до толку очајна жената иначе Зехра и ‘менаџеров’ створени се еден за друг
Леле Шахика кога се смееше дур ја читаше книгата на Зехра и уште и рече на слугинката "земи ја обемнава книга" умрев од смеење и јас.
Се гледа дека само Зерин го сака Халит. Останативе жени кога се јадат меѓу себе тоа е исклучиво ради парите, инаку барем малку да го сакаа Халит, никогаш немаше да соработуваат една со друга, ниту да бидат меѓусебно фини.... Јилдиз и Ендер уште на времето одеа заедно на кафе, договараа сплетки а Шахика сама се фали колку е добра спрема Јилдиз, од љубомора така сигурно ама не му чини на старецот да си признае, си врти филмој. Ниту една млада не може да натера да го засака хахахах. Тешко веројатно ама ај можи Лејла ќе го сака. Халит е од оние шо мислат дека имањето пари ги прави алфа мажјаци и дека секоја жена ги посакува. Ме интересира дали Јилдиз од почеток на серијата беше ваква чукната, или дека мораше да го трпи стариот откачи? Оти како ја зеде тој неа ако постојано трескаше глупости?
Шахика ќе збесне. Како глуми добра вила..ќе го засакала таа и бебето, ама Јилдиз да не дошла да живее во куќата
Шахика семоќна и сезнајка излезе. Сите за неа работат, се таа знае, се нешто нејзе и текнува. Абе ајде, почнаа да го тупат.
Се што му се прави на Халит малку му е. Збесна човеков . Крајот не му се наоѓа. 100 жени смени и пак малку му се. Па уште и љубоморен е и на претходните жени. Тој ако да има нова жена ама предходните нов маж не. Кога беше со Јилдиз трчаше по Ендер бидејќи околу неа се вртеше еден, сега вика за Јилдиз да не е случајно со Емир, па се ваѓа демек заради син му било. Иначе најјак ми е со накитот. Еден накит за секоја жена
Па мислам дека на почетокот не беше таква. А Халит не знам што виде во неа па ја зема за жена, мислам дека заради тоа што му направи услуга дека Ендер ја беше најмила за да го заведе и да се разведе од него за таа цел да извлече пари од него, и Јилдиз му го раскажа сето тоа што се имаа договорено со Ендер и затоа мислам. После тоа цело време се врташке околу ресторантот каде што Јилдиз работеше и ја бранеше од Ендер дека беше гневна на неа затоа што ја издаде. Халит првиот пат глумеше некој внимателен господин, после тоа откако се ожени со Јилдиз можам да кажам дека ја батали нацело.
На почетокот и Јилдиз му се "пушташе' , тоа всушност беше целта нели,да го заведе Халид.Но,и Халид ја зема зошто му беше привлечна, и се умилкуваше,буќети и' испраќаше,и доаѓаше дома па на вечери ја носеше и слично. Халид има големо,широко срце има место за секоја жена (за многу брзо време се вљубува човеков).
Спојлер Цвекарот е пратен од Ендер да и го земе телефонот ,ама најинтересно е кога Ендер од тој телефон ке и се јави на Шахика и пуста таа од нервоза со штикла ке си го искрши тел