Само што ги закачив новите ми завеси...купени во Талија,квалитет беспрекорен,останати парчиња,метар ми излезе 400 ден,драпери имаше по 490 или590....и ги утнаФ,премногу кругови и премногу сиво наспроти посакуваното грао..едно е боја на неонки,друго е на дневна светлина...ќе си пукнам...
Какви завеси би ставиле во кујна? Кои се најпрактични и лесни за одржување? Кујната ми е бела и имам тиркиз тепих бушав.
Никакви. Има интересни внатрешни ролетни, полесни за одржување и се ставаат на самите прозорци, или пак стаклото на прозорците да е од оние стаклата од кои не се гледа однадвор
Стави венецијанки/венецијанер, лесно е да се чисти и нема да се умириса како завеси и драпери. Стави некоја жолто златна боја да се добие убава топла светлина во кујната кога ќе има сонце. Нема да згрешиш
Zenski zdravo... Me interesira dali nekoja od vas ima vertikalni zavesi.. Tie sega se neshto hit... Od kade gi ima kupeno i kakvi se za odrzuvanje?
Нешто како вариолајт на времето што беа... Ама не се вариолајт... Така се вртат како венецијанки или вариолајт... Ептен се убави на изглед
Некој да сподели искуство со Детатекс (гледам и погоре е прашано) или Екселанс перде конкретно за драпери? Вториве како што проверив имаат и дуќан, но првите онлајн само
Атекс дуќанот за завеси.Корнизи имаат и они а имаат и други дуќани низ Пластичарска само различни цени и модел може.