Незнам за во Македонија, овде во секоја кинеска продавница ги има, во сите бои и комбинации. Ги плаќам оние 3х3 по 12 марки, тоа во македонски пари иде околу 400 денари.
Завеси убави има на Бит Пазар карши полициска станица во зградата Јета горе на спрат.Преубав избор имаат.Мајка ми има земено од таму и е презадоволна,завесата не се пегла права стои шампањ боја,не е како од ние гужвани материјали мислам дека метро беше 500-600 денари, дури и попуст и дадоа.
јас имам зебра завеси во цел стан сега за сега сум задоволна ги имам 3 месеци. за цени неможам да ви казам оти не сум од ск.
Zencinja baram sovet nekoja idea doma imam eden cel dzid samo so prozori od gore do dole se e so staklo pofino bi bilo da stavam draperi ili nekoi interesni zavesi ajde nekoja idea
Јас купив од таму на попуст, од 700 на 520 ден/метро и задоволна сум. Многу ми се свиѓаат, услугата им е врв, сигурна сум дека нема да се пеглаат. За корниза 2.8, купив 7 метра
Знам за една добра фирма Роло Оков. Постои веќе 30 години и повеќе ако не се лажам. Пријателка порача зебра завеси и е многу задоволна. Најдобро е да се појде и да се разгледа. Јас имам Венецијан ролетни дома бидејќи не сум љубител многу на завеси. И сум задоволна бидејќи бојата ја одбрав да ми одговара на ентериерот кој го имам. Практични се и даваат многу добар изглед. Дечките што дојдоа да ми ги монтираат беа многу услужливи. Ова го кажувам затоа што сум порачувала и од други места наместо да те примамат да им купиш биле одбивни незнаеле да ти објаснат, едноставно како да не им се работи. За овие дечки немам коментар. Незнам за вас ама мене и односот од нивна страна ми е битен и секако производот највеќе. Сакам пред се квалитет. Ви ги препорачувам бидејќи сум презадоволна од нивните производи. Подоле ви ги напишав тел за контакт и можете да отворите на фејзбук страната Роло Оков Тел: +389 (0)2/2440179-Продажба +389(0)2/2422700-Погон Е-маил: rolookovsk@yahoo.com www.rolookov.clubeconomy.mk Адреса: Улица: Бул.Србија ул.1 бр.33 1000 Скопје Самите ќе се уверите во квалитетот, сигурно познавате и други кои би ви го кажале истото.
Ако некој знае да ми посочи да видел ваква нијанса некаде слободно нека ми пише. Гледав во Џамбо вакви завеси, но немаше голем избор на бои.
Жени помагајте.. мм видел на нет Римски завеси и купил без да праша ... тие се на некои си механизми, поима немам како се прикачуваат има ли искуство некој со такви ?
Како се движат завесите и каде низ Ск? Ќе одам да пазарам во план ми е завеси,лустери и теписони/теписи. Па сакам да ме упатите
Топло ти препорачувам да одиш на женскиот пазар по завеси. Има многу избор и различни цени. Не знам какви се сега цените, јас купував пред некои 2-3 години. Ама мислам дека под 300 ден/метар нема. Теписони има на различни места. Имаш ок теписони и на пластичарска, а ако планираш да потрошиш повеќе пари, има студија за теписони како Фантази кај Католичка, Меринос и слични. За лустерите - има доста избор на пластичарска, има нешто и кај Рампа, во Бриколаж и секако имаш продавници како Ас Лајтнинг, Максимо Лајтнинг и слични. Има една продавница кај Еликсир на Рекорд, Романтика се вика. И таму има убави лустери по прифатливи цени. Испробано се добри.
I jas da prasam..Sakam da si kupam variolajt zavesi..No gi ima.platneni...i kombinacija platno i plastika..Dali nekoj ima iskustvo so takvi zavesi..Se mislam kakvi da zemam..Nekoi velat plasticnite pukale..nekoi pa deka bile lesnk za odrzuvanje..Se dvoumam sega
На пластичарска колку е цената за м2 на оние зебра завеси? Најдов за 750ден па таму ме интересира дали се поевтини.
Без монтажа. Монтажата може и на обичен тавански корниз и не е којзнае што па за па да им се плаќа на нив и за тоа.
здраво. дали знаете каде може да се најде материјал за шиење на драпери но со детски мотиви? да бидат дебели, непровидни. ако сте виделе некаде ве молам за инфо (евентуално и цена).благодарам
Не сум видела, ама не сум ни била скоро во продавница за завеси. Провери во Талија во ГТЦ или Мавровка, па и на Женски пазар може да се најде.