А овој Селахатин како ке се спаси од Јешим? Зашо оваа планира демек татко на бебето тој да бил. Како ке бидне оваа работа??
Може некој ако гледал да ми каже како ќе заврши Асуман? Што ќе се случи со Селим и Јешим? Газел со кој ќе остане? За Лејла не прашувам, зошто веќе знам дека Спојлер пак ќе биде со Мендерес и повторно ќе биде бремена.
Сеа ич не ме нервира Џихан и ја нема таа лоша фаца веќе Мендерес и Махир Асуман па глупа,многу е наивна не и верува на сопствената ќерка и ете Мендерес туку на Селим или како и да да се викаше тој.Селахатин со Јешим офф
од моите дома сум принудена да го гледам тоест да го слушам па знам што се случува во филмот ееее глупости сега видов сонат ќе умре
Мноогу тажно писмото од Сонат за Газел.. Зошто не го најдоа порано!! Се расплакав не сакав да умре Спојлер Сепак Махир е срцка... Па кога ќе се насмевне така слатко..
Леле оној Селим колку ми е гаден исто и Јешим. А пак и оние Селахатин и Асуман толку глупи па в очи ги лажат Ееееее Сонат Сонат
Дедото Селахатин ми најантипатичното створење во универзумот! Ко запнал по грдотијана Јешим, ај да беше нешто убава, она само коса има во неа, устата и е ко смока па уште кога ќе ја напрчи Инаку како ми е жал за Сонат.. Ама нормално више не му се глумело во серијата и ајдее.. умрел! Спојлер (се шалам, ама тоа ќе да е причината) Како и да е..
Лејла беше заедно со Топрак во стакленикот но наеднаш се онесвести меѓутоа таму беше Џихан и одма викна брза помош во тоа време дојдоа Баки и Садакат ја одведова во болница се освести низок и бил притисокот и докторот и рече дека мора да направи испитувања да видат од што е, но Лејла беше уморна и замина дома. Па наредната епизода ќе видиме што ќе се случи.
Гледав нешто понапред на алсат Спојлер Лејла има тумор и ке крие од сите дека е болна..Асуман ќе го земе старателството над децата и Селим ќе ја бакне а Хајати ќе ја види и ќе избега од дома..Јешим ќе каже на стариот дека е бремена од него а Мендерес ќе ја избрка од фирмата