^ вистина и мене тоа ме интересира Spoiler а јас мислам дека Селим кога ќе умре, Јешим ќе го лаже сеуште татко му на Мендерес за да извлечи пари од него за незе и за бебето
Завет има 54 епизоди по турски, вечерва е 43 по турски а по наше можеби 60 Значи до крај има уште 11 епизоди кои кај нас бидеќи од една прават 2 ипол епизоди ,сигурно ке има уште 25.А 25 епизоди тоа се уште 5 недели и сигурно ке заврши некаде на крајот на март.
Mислам дека овој лудаков Бора, ги има подметнато резултатите со кои наводно се утврдило дека Лејла има тумор на мозокот. Потоа тој као ја превзема како негов пациент, демек тој е поголем стручњак за такви болести(мислам дека така и рекоа на Лејла). Значи сметам дека целата работа е наместена од манијакалниов доктор Бора, а дека Лејла веројатно имала моментална состојба на слабост, умор, намален имунитет, анемија ... само не тумор. Значи се ова се само мои претпоставки како дојде до лажната дијагнозата на Лејла .
Serhan Yavaş-Мендерес Tuba Ünsal-Лејла Zeyno Üstünışık-Асуман Barış Yalçın-Џихан Ayşe Melike Çerçi-Газел Aslı Orcan-Јешим Canan Türker-Фатманур Yücel Erten-Селахатин Manolya Aşık-Зехра Burak Sağyaşar-Mахир
Кога ли ќе дознае Лејла дека не е болна.. Ауу.. кога видов фанаф да се онесвестувам Како и да е, вчера ми беше во план да ја гледам, ама си заспав
Да но прво таблетите ги однесе да го праша Бора а потоа и на испитување. Јас си реков само кај Бора да не ги однеси ама паметен бил Мендерес ги однесе и на испитување
Ма не... ова е мојата теорија Значи Лејле се онесвести во сталкленикот бидејќи беше во депресија поради настаните (сонат, ово,оно), се и дојде пренатрупано... За оној другиот доктор кои и рече дека има тумор, не знам, можеби е соучесник на Бора... во секој случај, можеби него ќе го изостават... Сега јас мислам дека Бора всушност само го искористил онесвесувањето на Лејла, за да ја излаже нели. лејла нема тумор, таа туморот го добива од преголема доза на апчиња, нели не знаеме какви апчиња, ќе дознаеме вечерва... А можеби и видот на апчиња тоа го предизвикува, па нели Бора не и ги даде со кутивче... Тоа е тоа - Лејла не е болна, а и се врти од апчињата кои и ги дава Бора...
Spoiler Не го добива туморот од апчиња, само и е лошо. Бора всушност и намести резултати од друга почината пациентка, а тој другиот доктор не ги ни виде резултатите на Лејла, туку му ги даде на Бора