Лејла има вртоглавици поради нешто во мозокот кое што не е штетно а сега уште повеќе има вртаоглавици поради лековите што и ги дава Бора. А иначе тој и постави лажни резултати од почината пациентка.
Ма не... ова е мојата теорија Значи Лејле се онесвести во сталкленикот бидејќи беше во депресија поради настаните (сонат, ово,оно), се и дојде пренатрупано... За оној другиот доктор кои и рече дека има тумор, не знам, можеби е соучесник на Бора... во секој случај, можеби него ќе го изостават... Сега јас мислам дека Бора всушност само го искористил онесвесувањето на Лејла, за да ја излаже нели. лејла нема тумор, таа туморот го добива од преголема доза на апчиња, нели не знаеме какви апчиња, ќе дознаеме вечерва... А можеби и видот на апчиња тоа го предизвикува, па нели Бора не и ги даде со кутивче... Тоа е тоа - Лејла не е болна, а и се врти од апчињата кои и ги дава Бора... [/quote] Спојлер Не го добива туморот од апчиња, само и е лошо. Бора всушност и намести резултати од друга почината пациентка, а тој другиот доктор не ги ни виде резултатите на Лејла, туку му ги даде на Бора [/quote] Спојлер Јас не реков дека Лејла добива тумор од апчињата, јас само реков дека и се слошува од нив... :geek:
Спојлер Не го добива туморот од апчиња, само и е лошо. Бора всушност и намести резултати од друга почината пациентка, а тој другиот доктор не ги ни виде резултатите на Лејла, туку му ги даде на Бора [/quote] Спојлер Јас не реков дека Лејла добива тумор од апчињата, јас само реков дека и се слошува од нив... :geek: [/quote] Не е битно.
Асуман е заслепена од овој Селим, глупачка Мисли ја сака, ма да како не! ќе ја остави без ништо и ќе ја остави. Ако мило ми за неа така треба, како може на своите деца да не им верува Туку мене ме интересира што ќе биде со онаа ороспијана Јешим, ќе го роди бебето? Ќе го ученува стариот или? Ако знаете пишете.
Лелее сега и Мендерес ќе го уапсат!! Толку се очигледни Тој глупак не можеше порано да го убие па децата први да видат!! ? И Асуман сега ќе биде уверена дека Мендерес го убил!! (ова не е проверена информација туку мое мислење ) Само да не ја утапават уште повеќе серијата!! искрено јас гледам само заради Махир и Газел.. Срцки се
Аха! Ама жал ми е што не дозна Асуман дека е подлец додека беше жив, а сега и да се кае и да не, ништо не и чини, малце глупо беше што Селимчо умре пред време..
за тие што се нестрпливи.. Спојлер http://www.femina.mk/out/?id=2c6d85c75ff5abb60c1227c495857d0b&safeurl=http%3A%2F%2Fddizi.com%2Fdiziler%2F260%2FYemin
Зашто е оваа Асуман волкууууууу глупа , заштооооо? Искрено серијава ми се згади само од неа.. Децава и кажуваат дека он ги малтретира она него му верува ! Сеа па дека Мендерес го убил .. хахаха Грев!