http://www.youtube.com/watch?v=Ie37R8fwUgw Слободно гледајте ја епизодата што ќе ја дават во понеделник
Спојлер Џихан многу ќе ја малтертира Лејла, Сабахат и Газел ќе отидат и се ќе му кажат на Мендерес, и тој ќе постави луѓе да го следат Џихан, тој од еден бар ќе собере една женска и во хотелот ќе спијат, Мендерес ќе го снима, и ќе го претепа Џихан. Асуман ќе запознае еден човек, кој на почетокот ќе трча по нејзиното богатство ама подоцна ќе ја засака.
Спојлер Не, таа ке си најде едно друго момче и ке се омажи и ке биде трудна заедно со Лејла на крајот.
Спојлер Среќно ке заврши ама со многу проблеми а ѓубрето Џихан ке го убие една стара жена во последната епизода ама не разбрав зошто, а Асуман ке биде со некој друг маж.
Уфф колку ме нервира овој Џихан... Сигурно Лејла и Мендерес ќе бидат заедно на крај но...се надевам тоа ќе биде за брзо...жал ми е за Лејла(
Спојлер Газел ке се омажи со овој Махир ,синот на овој мафијашов што му помага на Џихан,ама тој изгледа ке биде добро момче.
На Газел и се восхитувам,секоја чест. Ја најде цела историја за Џихан,а и тој како ме нервираа А што ке се случи со Мендерес?Ке се спаси?
Леле луѓе Мендерес каков е Абе да бев на местото на Лејла ќе си го земев детето и ајт да ме нема со Мендерес што може Џихан да му направи бе само со зборови е јак а за тепање неможе,само со пиштол.
Лелеее. и менее Инаку ја следам серијава и ми е малце од малце збркана.. туку ме интересира како ќе се разведе Лејла од Џихан а овој вол страаааашно ме нервира.. а што мисли дека он прави.. Извинете за грешката, он не мисли он нема мозок Сигурно е Спојлер луд како татко му, гарант, мислам се познава по самото однесување, не би бил нормален човек толку ретардиран Инаку Лејла на почеток ми беше убавка, ама сега е ВАМПИР, за никаде, косата - неофарбана, се облекува ко селанка.. Усните-суви.. И Газел не ми е нај нај.. зашто она погледиштето главата надоле очите-нагоре и е фаил: Спојлер (вакво нешто ама налутена фаца) А за Асуман првин ми личеше на мајмун а сега ми е убавиза во споредба со Лејла: Спојлер Before: After: A Лелја еве ја после кога ќе стане убавица: Спојлер А децата ми се стварно грди, девочето е пубаво, ама машкото е едно црно црноо.. ухх.. Девојчето е поубаво кога е бело, а сега е ко циганче Еве ги: Спојлер А и Денис е пресладок