Не ми се верува, Лелја е повеќе од ненормалнаа... Амори кажи да Садакат, на Газел, на кој било, зашто не кажеш како те мачи Џихан.. Нее.. не кажува.. Зашто? Џихан ќе го убиел Мендерес.. Па кога беа со Мендерес сами зашто не му кажа се, ама да го предупреди да не праи ништо.. Барем да не губи надеж чоекот.. Види ја ти неа.. прчла некоја
Спојлер Не сум по турскиот ама како што разбрав тој бил во војска и на тв кажуваа починати сигурно некој напад имало.. И го кажаа неговото име и сите плачеа Џихан го немаше ниту Асуман. Мендерес кога слушна на тв и се јави на Лејла и заедно со Махир отидоа во нивната куќа (таа што Џихан ја купи мислам дека беше ама нз..)
Серијава ми беше интересна многу од почетокот!Ама сеа во последно време многу ме нервира ЏИХАННН,ми се иде да го заколаммм!
Ами Лејла и да кажи и да не кажи Џихан пак сака да го убие Мендерес. И плус ете и кога беа сами Џихан и Мендерес пак Џихан си го изеде ќотекот
Ејј Лејла ама е опасна со ножот хаха А Мендерес па кога му се појави на Џихан абе само го зеза бе а па овој само се сили на женски а Мендерес го прегази уффф...и тој незнам како се викаше тој што ги пази децата на Мендерес ми е мн убав,што убаво ќе биде Мендерес да оди да вежба па да се расоблече
Тој што ги чува децата на Медерес се вика Махир (Burak Sağyaşar) и не да е убав преубав е вчера го покажуваа од блиску мислам се залепив до екранот многу е убав
Изгледа се откажа од работата со стариот, се скараа поради работата на Џихан, стариот сакаше да му помага на џихан а махир го запозна мендерес одблиску и свати дека тој е добар човек џихан е само злобен и така си отиде