Мене воопшто не ми се допадна. Ни вака ни така не сакам романтични филмови па не знам зошто и воопшто го симнав, ама пошто видов дека е по вистинска приказна си помислив дека ќе биде нешто подобро од другите, ама клише ми е. И досаден е. Спојлер Mandy, на крај девојкава му „дава“ уште една шанса на типов, демек да пробаат од ново и завршува како тие одат во ресторан заедно. А на крајот кога го покажуваат семејството пишува дека се среќно земени со две деца, но дека таа никогаш не си ја вратила меморијата назад...
некаде на нет прочитав дека овој филм е голема надеж за 2012 год. па некако се натерав себе си да го гледам. морам да признаам имав очекувања во врска со текот на настаните во овој филм, а особено во врска со крајот но искрено се разочарав. голем љубител сум на романси и голем број на филмови од тој тип имам изгледано, но овој филм не ми се допадна.
Мене ми се свиѓаше филмот,баш вчера го гледав Иако сум љубител на трилери,повеќе,и овој филм ми остави печаток
Навистина прекрасен филм, романтичен, нежен кој ќе ве расплачи и ќе сватите од филмот дека на оние на кој му е судено да бидат заедни и покрај разните препреки што ќе му ги постави живото тие на крајот повторно ќе се сретнат и ќе бидат заедно.
Ги имам гледано сите филмови кои се правени според книгите на Николас Спаркс и морам да кажам дека овој ми остави најмал впечаток.Незнам зошто но мене ова не ми беше баш многу роматично, цело време таа бегаше од него и на крај пак заедно ..
Ништо ново и невидено. Типична романтична приказна, клише се сите ама барем нешто повеќе да вметнеа во филмот. Очекував повеќе поради главните улоги, ама на моменти и малку досаден ми беше. За едно гледање е океј, ама не е нешто претерано убав и интересен.
Не беше нешто посебно филмов, ама ај може да пројде некако. Крајот не ми се допадна. Најмногу мразам филмови што завршуваат со недефиниран крај
Само што го изгледав филмов Прекрасен според мене,обожавам вакви филмчиња ми се допаѓа тоа што е снимен според вистински настан а и дознав дека личноста на која и се случило ова никогаш не си ја повратила меморијата но се омажила и имала 2 деца Според мене извонреден филм со извонредни актери кој вреди да се погледне,и мислам дека ќе допре многу срца
Го кажуваа филмот,така коментари ова-она па ај!Си реков и јас да видам шо се дешава Го погледанав филмот...Убава тематика,љубовен така интресно,но сепак не ми остави некој посебен впечаток
Уживам гледајќи романтични филмови и овој многу ми се допадна, дури и некоја солза пролеав, иако обично не плачам на филмови... Топло го препорачувам на сите романтични души...
Mozebi nemase nekoja dinamicnost i vozbudlivost vo nastanite no sepak mislam deka e odlicen filmot. Osobeno obozavam vakva tematika zaosnovana na vistinska prikazna. Onie koi uspeale da sfatat sto se saka da se kaze so filmot go sfatile i toa kolku e prekrasen.
Филмот е прекрасен, го гледав пред 2 години одприлика. Не можев веднаш да се сетам, но веднаш штом го пуштив трејлерот се сетив. Еден од моите омилени филмови.
Гледав многу романтични филмови, па во групата ми стои и овој. Премногу ми се допадна филмот и ми беше многу тажен. На крајот пуштив некоја солза. А за глумецот немам зборови