Јас сум ама онака ептен занесена по Вампирските Дневници (Vampire Diaries) моментално Многу ми се допаѓа серијата па изгледав дури и две сезони во една недела Сега чекам да излезе 4 сезона во Октомври Преубава ми е бидејќи има акција,надприродни суштества и плус има закашкана љубов Тука можете да напишете со која серија сте зависни и што ја прави толку посебна Може било каква серија (Американска,Турска,Шпанска...)
Да се опседнувам со серии па и немам баш време ама серија која редвно ја пратам и која ми оставила огоромен впечаток заради преплетувањата натприродните сили е True Blood ама се убави овие вампириве уффф
Почнав да ја гледам на Канал 5, а планирам летово да си ја фатам од почеток на нет...И секако, се затрескав во Елиот
Од сериите кои сеуште се во тек, дефинитивно The Big Bang Theory. Зошто и самате незнам, верјатно заради хуморот, едноставо уживам да го гледам лудиот Шелдон, со неговите нердовски испади, Ленард и Пени со своите вечни проблеми и смешни ми се на некој начин како пар, толку различни но сепак си одговараат и да не го заборавам Раџ кој знаел и те како да ме пресмее Со нетрпение ја чекам новата епизода, седам на нет до 2-3 саат сабајле само за да симнам одма што ќе ја стават на нет Suits со само неколку епизоди ме освои, тотално. Го обожувам, просто го обожувам Харви, и глумата и физички Целиот заплет на настаните, целата таа фрка со Мајк и неговиот брилијантно прамтење, ме тера да гледам се понетака и понатака. Посакувам да има 10 сезони, ама ајде уште малку ќе ја гледаме 2рата И еден веќе ооодамна завршен но никогаш досаден, Will & Grace. 8 сезони, ги изледав во рекорд, и сеуште ги гледам од време на време, кога има вишок време. Вил ми беше срцка, одлична глума на геј, на момент ме прелажа дека е навистина, од друга страна Џек е гај на деценијата, што би му рекла Керен you are gay, and everybody can see that from the moon! Керен мојата луда и најомилена улога воошто. Зависна сум од нејзините глупости.
Jас не сум тип да седнам да гледам серии онлајн, многу многу ретко.... Aмериканскиве серии не ги гледам највеќе поради оваа причина, сигурно се добри ама не ги гледам Cамо сексот и градот чат пат Hавлечена сум на THE BIGGEST LOSER, SOUTH PARK, и смешно, ама се навлеков многу на бурните времиња, мене серијава ми е прекрасна, реткост невидена во Tурскиве сапуници Eте само овие не ме мрзи онлајн да ги гледам Oд Mексичките сум била навлечена само на Pуби и Tереза и на CSI додека играше на A1 и фамозната британска, ALLO ALLO
Мојата моментална опсесија. Дишам со серијава, јадам, спијам, ја сонувам... Теории си правам, за што како... Можам да речам најдобрата серија што сум ја гледала.
Секогаш ми била и ќе ми биде на врвот, како и да се чувствувам секогаш ме расположува и нема епизода на која се немам насмеано. Можам без проблем да ја гледам одново и одново и одново и нема да ми се здосади никогаш. F.R.I.E.N.D.S
Спојлер Само што сакав да залепам ваков пост. Страшно нешто е тоа колку серијава е перфектна од секоја гледана точка. Секој лик посебен на свој начин. Неколку пати ја имам изгледано цела, додека сега си бирам рандом епизоди и секој ден си блеам како теленце смеејќи се до солзи иако на памет ја знам епизодата.
mislam deka mometot na friends e ova http://www.youtube.com/watch?v=p1nfnMUmqiA sekoj pat uspeva da se nasmeam so solzi
Многу ја сакам Имотот На Дамата.Кој гледал знае,има многу бава приказна,како од некој роман ми е Вечерва завршува Исто серија која можам да ја гледам репризно е Очајни Домаќинки оригиналот
Vampire Diaries Lie to me Nip Tuck Supernatural Bones Dexter W&G Gossip Girls The Big Bang Teory ...да оставам нешто и за др пост
Никогаш не сум била зависна од некоја серија !! Ама сега..станав зависник на Величествениот-Muhtesem Yuzyil-The magnificent century. Всушност тоа е и еднствената серија кога ја гледам.
Desperate fucking Housewives Филмов е за мене веќе класика. One of a kind ми е. Затоа турскиот ми е смешен од што ми е патетичен. Имам кажано колку ги обожавам. Сите до една. И плачев кога заврши. Најубавата серија што ја имам погледнато во животот! Pretty Little Liars На почеток мислев дека е од оние лесни тин филмчиња со фуфи и шмизли што се филмаат по училишта ама ги изгледав трејлерот и му дадив шанса. И мило ми е што го сторив тоа. Серијата е одлична! Една од подобрите нови серии. Го има тој совршен микс на трилер,мистерија и комедија што многу ми се допаѓа. Сега едвај чекам да ја гледам следната епизода.