The Mentalist Моментално од серијава. Ја почнав втора сезона и не можам да се откачам. Ми се свиѓа хуморот на Патрик, прекрасен лик ми е.
Исто.Ми се допаѓа неговата смисла за хумор и сарказмот Би ја додала и Criminal Minds,Fringe,House,American horror story
How I met your mother , Melissa and Joey , Casi Angeles Спојлер Не би сакала да мешам турци но ќе ја спомнам и Mazi Kalbimde Yaladir може зошто е нова на телевизија!!
Пријатели! После нив најгледана серија ми е Two & Half Man ама сезоните со Чарли. и некако сум нестрплива да ја гледам новата сезона на Game of Thrones И My name is Earl ќе ја заборавев
Modern family - нова зараза. Првата сезона ја смачкав, брзо ќе надокнадам до новиве епизоди. Паузирам од Пријатели оти пребрзо стигнав до 9та сезона, а сакав хумор од поновиве серии, и многу ми се допаѓа. Камерон омилен. Па и Фил исто.
Crossing Jordan,Houp and Fait, Melissa and Joey,CSI:Miami,Criminal Minds,One true love ,Fringe,Gossip Girl.....
Страстен гледач сум на сите актулни серии додека не ги почнат да ги какаат после добрите 2-3 сезони. Моментално Supernatural.Почнав да ја гледам пред една недела и неможам да прекинам.Секој ден си гледам по 3-4 епизоди. Иначе исто најнавлечена бев и на True Blood но бидејки прават големи паузи од една до друга сезона некако ми се безвезе,човек заборава што гледа. Страсно пратев и Vampire Diaries но во последно време ги гледам само колку да се каже дека сум ги догледала до крај,бидејки некако ми се досадни. Исто особено страстен гледач сум и на Beauty and the Beast. Taка да, како зависна од некоја серија ке ги издвојам првата и последнава.И да не заборавам all time favorite ми Criminal minds