Моментално од Smash ... мјузикл е серијата, прават претстава за Мерлин Монро, прекрасна музика, многу добро пеат и глумат и интересна содржина
Во моменталнава суша(летна фрикинг пауза ) Менталистот ми легна на душа ненормално многу, ултра заразна и интересна серија. Одличен микс на крими-ситком, предобар кастинг, предобар. Очекувам дека за максимум недела до 2 ќе ја изгледам цела, ша ќе си тужам зашто нема да иам што да правам, па ќе барам нова зараза.
Моментално со My Mad Fat Diary, меѓутоа 6 епизоди се многу малку и ќе ги изгледам за брзо време, а сега сите други серии што ги гледам се на пауза (што највеќе мразам паузи), ќе си барам некои други серии и мислев да почнам да ја гледам Arrested Development. Инаку гледам и една друга серија Baby Daddy. Моментално се прикажува втората сезона. Интересна е серијата, бебето Ема е многу слатко, ама и таткото и чичкото на бебето се ептен згодни
Повеќе не сум зависна од ниту една серија. И онака таа што ја сакав се упропасти, го сменија главниот лик. Ништо нема да гледам веќе.
Не сум зависна од ниту една серија. Ги обожавав шпанските серии, но сега кога почнаа да ги прикажуваат турските многу ретко гледам.
Prison Break (незаменлива) The vampire diaries The walking dead трите незаборавни серии највредни за гледање иако последните две не се сеуште завршени
Hart of Dixie Интересна серија, на моменти досадна, меѓутоа релаксирачка таман за овие топли летни денови. Сега уште сум до прва сезона, меѓутоа кај и да е ќе почнам да ја гледам и втората сезона.
Почнав да ја гледам пред неколку месеци и прееедосадна беше. Се гушев, едвај чекав да заврши епизодата... А ја симнав најмногу заради Rachel Bilson дека е интересна како глумица ама ништо од серијава. Одма престанав да ја гледам