Cougar Town Леле јас сум била јас досега. Предобра серија, ја изгледав пола прва сезона во два дена. Се умрев смеење. Кортни ја обожавам значи. Секој лик ми е уникатен и си носи приказна за себе. Барем има веќе готови 4 сезони и летово ќе има што да се гледа.
Моментално ја гледам The Vampire Diaries. Првите две сезони ги изгледав за 2 недели. А трета ја одолговлекувам поради обврски. Но серијата ми се допаѓа многу кога почнам да ја гледам неможам да се откачам од компјутерот.
Anger management Имав некоја одбивност кон серијата на почетокот, ама сега веќе се заразив. Чарли Шин си е Чарли Шин. Човекот ми се свиѓаше во Два ипол мажи, а ми се свиѓа и тука. Хуморот е супер и планирам цела да си ја изгледам. Првата сезона има десет епизоди, од втората уште излегуваат, негде околу триесет ќе има.
Волшебнички (Charmed) прекрасна серија која ме потсетува на детството кога ја гледав, мн ми недостигаше
не може да се каже баш дека сум зависна но се трудам секогаш да ги гледам Очајни домакинки Сексот и градот
Зависна не би рекла ЗАВИСНА, но си ја гледам кога имам слободно време многу убава серија. Beauty and the Beast А откако ќе ја догледам Beauty and the Beast продолжувам да ги гледам Melissa & Joey третата сезона веќе почнаа да ја даваат, а четврта сезона ќе има моментално има само една епизода од оваа сезона.