Body of proof, Terra Nova, Bouns, Penn 1600.. има уште не ми текнуваат сега, ама редовно си ги гледам на Фокс.
Friends и The good wife. Со Friends се смеам од се срце, така не сум се смеела на друга серија. Сега сум до 9та сезона (ги гледам по втор пат), една насабајле со кафенце и една поручек, со второто кафенце...
Pretty little liars,многу е добра,баш убава,испреплетено љубов,мистерија,совршено Постара е серијава,и мислам дека многумина ја знаете.Зависник сум од неа,иако знам и самата дека не е нешто посебно Сега ми фали уште некој што ги сака серииве како мене да си прошалтаме малку
Каква серија!!! И глума и приказна, се ме воодушеви. Серијата е за тие со појак желудник, ама навистина допира до сржта.
Friends и Sex and the City. Двете ми се безвременски, опуштаат, замислуваат, насмеваат, расплакуваат. Буквално сочувствуваш со нив. Иако двете серии се различни, сепак и во двете можам да пронајдам нешто што апсолутно ми одговара, било тоа да станува збор за добра смеа или за некој совет, двете серии ме вадат од депресии и нестабилни умствени состојби Ги гледам скоро секој ден (по некоја епизода), и покрај тоа што веќе ми се 3-4 пати изгледани од-до. You have to love them.
Не сум по серии, не можам да гледам нешто континуирано постојано.. повеќе сакам филмови, има почеток и крај и чао пријатно... Али една и единствена серија, во која ја имам изгледано секоја можна епизода, е незаменливата Friends :')