Obicno ne gledam serii, sakam filmcinja koi pocnuvaat i za saat - dva veke im go znaes krajot. No pred nekoe vreme se zakaciv na Burni Vreminja, definitivno nesto dobro od Turskite sapunici
Искрено, не гледам нешто многу серии онлајн, за тоа немам толку време, ги гледам кога ги даваат на тв, конкретно на Фокс Лајф, Фокс Крајм, и Еј-Екс-Ен. Навлечена сум на Friends - имам двд-ја дома, па често си ги пуштаме со мажот ми откако ќе заспие малиот, ако нема ништо на телевизија. Star Trek - скоро сите возможни и постоечки серијали - имаме полна полица со двд-ја од сите можни серијали и филмови и си ги пуштаме зависно дали сме расположени за New Generation, Voyager или Enterprise Leverage - ме заинтересира во последно време, па си ги симнавме сите епизоди - ние скоро сите серии во тандем ги гледаме CSI (Las Vegas, Miami, New York) - обожавам вакви серии, се навлеков одамна, од самите почетоци, ама сега откако ја нема А1, не сум гледала. Ќе мора тоа да се поправи. Bones - Fox Crime е виновен за ова NCIS и NCIS: LA Sherlock - е за ова, Фемина е крива
Многу ја сакам Имотот На Дамата,Leverage,величествениот, Очајни домакинки(турската), Јунска ноќ и сите (освен тие индиските) што ги даваат на Канал 5
Не ги даваат кај нас. Ако сакаш да ги гледаш симнувај си ги епизодите од на нет. Многу убава серија, топло ти ја препорачувам. Иначе, јас најзаразена сум со:
Летово пак ќе заглавам со Али. Не можам тоа да го опишам, ама многу ми е слегната на срце нејзината улога. Може да кажам дека ми е омилена од овие серии поврзани со правото ( летово ќе почнам да ја гледам Fairly legal оти гледам Хипстер одлични критики дава, а и главната улога ми е прекрасна ), толку непосредна, откачена, слатка, малце whierd во одредени ситуации, вечен романтичар, ми звучи познато! Лани летото бев буквално заразена, ова лето изгледа нема да изостави, еве пак почнав да ја следам. Ама сега убаво, од почеток ќе ги фатам сите епизоди. Од турскиве серии не сум се замарала со ниедна посебно, ниту пак сум била заболена да ја гледам секоја наредна епизода, ама серијава ми пркоси во муабетиве. Лале Све е тоа ради госпоџицава лево, мене ми е микс од Миа Колучи и Серена В. дер Вудсен, ама ми е премногу атрактивна, и искрено серијава немаше да ми падне за око ако не шета дамава во прекрасни комбинации. Најдобрите модни комбинации од цела турска филмска продукција.
Исто, навлечена сум на серијата цела година. И јас ја сонувам, тотално сум опседната со неа. Иако која и серија да ја започнам, се навлекувам на нејзе, сепак Fringe ми е посебна, во срце ми прирасна . Омилена дефинитивно. На прво место .
Ghost Whispererer ги спуштам по сезони, до 3та сум стигната, и Величествениот ја изгледав и 2та сезона, па ќе продолжам да ја гледам и понатака кога ќе има нови епизоди
How Not to Live Your Life (TV Series 2007) - IMDb Спојлер http://www.imdb.com/title/tt1270367 мене ме бендиса и да кажам дека и јас мнн пати како ДОН се ставам во ситуации на размишлање на некоја тема на убивање или на тие 5 или 10 нешта кои нему му текнуваат во моментот на ситуација... Британски ХУМОР ...нормално е да е чуден за некои но е доста реален.... колку е јаккк ко открива дали е Геј или не хехехехеххе
Исто, мислев ништо не може да ја надмине Келифорникејшн, ама згрешив А за Џошуа Џексон, well, изгледа сега на 24 и кусур имам teenage crush As Walter says, I feel a sudden craving