Сирени / H2o Just Add Water Прекрасна тинејџерска серија, уште на рекламата на Сител се гледаше дека е многу возбудлива, па не можев да дочекам да започне и ги изгледав сите три сезони на интернет
Си имам периоди кога сум заразена со различни серии. Моментално сум со House of Cards, The Originals и Revenge.
Освен House of cards, Scandal и Chasing life моментално другите серии ми се онака. Имаат одлични моменти, ама па и имаат толку тиња епизоди да ми се одмилува. Само за овие две одвај чекам да продолжат зашто до таму кај што се стигнати завршиле феноменално и ме држат во огромно неискчекување. Додуша хумориситчните серии го немаат тој елемент на неизвеснот, така да можам да кажам дека зависност ми ствараат само акциониве и трилериве претежнно. Толку за оваа мид сезона 2014/2015, до крај на сезонава ќе видиме која ќе ми го задржи. Од постарите за завршени моментално сум закачена на Greek, иаку ја иам изглеано скоро цела серија освен последнат сезона пак си ја гледам од ново па до крај че иам време и последната да ја изгледам онака како што треба. Феноменрална среија за опуштање мозок.
Овие ми се едни од омилените: Sex and The City, Shameless (american version), Weeds, Fresh Meat, Californication (знам дека е серијава е од машки аспект гредано, ама има и многу добри моменти), Girls и Modern Family.
обожавам криминални серии, и буквално сум навлечена на неколку, без Боунс, Кастл, Криминал миндс, НЦСИ Лос Анџелес не ми минува деееен, и репризи и по сто пати ги гледам, почнаа на АХN да ја даваат Како да се извлечеш со убиство и ми изгледа интерено според првите епизоди, па ќе видиме.. скоро секоја хумористична ја гледам, хах зависник, признавааамм