"Sherlock"... Посакувам да има многу, многу повеќе епизоди, восхитуваат во секој поглед, особено со изборот на толкувачот на главната улога. Покрај таа, ја сакам и серијата "Mrs. Brown's Boys" (типичен Ирски хумор). Екипата секогаш ме засмејува, без разлика колку пати ја имам гледано некоја епизода.
Јас оваа ја гледам Воена Академија,ја даваат серијата на РТС и на Алфа.Пред да почне на Алфа имам изгледано неколку епизоди на РТС и минатото лето планирав да ја гледам на интернет.На РТС е понапред,и ја гледам на Алфа обавезно секоја вечер во десет и пол почнува покасно,ако треба да биде во десет точно .Скоро почнаа да ја даваат,пред неколку недели.Понекогаш ги гледам и репризите.
Јас после подолго време се навлеков пак на италијанска серија Le tre rose di Eva или позната и како Toscana - драма/романса со примеси на мистерија Ја фатив случајно на Хајат и инстантно се заразив, сега паралелно епизодите ги гледам од почеток на нет и ѕиркам на тв кајшто се стигнати до втора сезона.
Orphan black Едвај чекам нова сезона. Исто така, Orange is the new black, и нова опсесија, The Whispers.