Искрено, никогаш и не ни мислев дека ќе ја гледам. Но, многу ми се допадна, толку мистерија, убавина,злоба... собрано на едно место.. Не е како и останатите тинајџерски, затоа и ми се допадна.
Pretty Little Liars - прекрасна глума, глумци, приказна Gossip Girl - веќе пет сезони а никако да ми се здосади.
Вештерки и Тера Нова Само незнам која е таа плавата на сликата на вештерки некој ако знае нека пише во порака
Awkward http://www.imdb.com/title/tt1663676/ со нетрпение чекам на 2ра сезона УБАВА лесна ТЕЕН серија ....
The Big Bang Theory и How I met your mother. Сепак, the Big Bang Theory ми е врв, обожавам да ја гледам, многу ми е смешен Шелдон и едвај ја чекам новата сезона
Зависна сум од Сексот и градот!!!! Никогаш нема да ми биде досадна,секоја епизода можам без проблем пак да ја гледам и да уживам во неа.
lie to me ...the one and only ... би сакала да ги нау;ам дел од тие неяка кои ги имаат за читаше на лагата
^ Hалет нека е, и јас се навлеков. Mи легна на срце, едвај чекам да ја изгледам секоја наредна епизода, лека - полека планирам викендов да ги изгледам сите епизоди. Cега ми е при крај 6тата, и после Oчајни домаќинки и Лале оваа ми е најнова зараза и пасија. Eптен ја сакам.