Имам пишано ама ајде пак зш некои и сум заборавила да пишам. How I met your mother, Everybody loves Raymond, Revenge, Ghost Whisperer, Private Practice и Sex and the city.
Пред 2ипол години, одговорот на ова ќе ми беше без размислување, HIMYM. И година подоцна ја доведоа серијата до пропаст, да више со сила ја гледам, колку да не ја оставам при крајот(ахам, да my ass при крајот ) После тоа, најомилена и најѕверска ми беше дефитнивно Тhe big bang theory. Со душа чекав четврток, т.е петок после полноќ, сум седела до 3 саат сабалје само за да ја гледам и сите ги труев со Шелдон. Се до пред некој месец, откако и оваа почнаа некако да ми ја отупуваат. Мометално, без конкуренција најсмешна серија која некогаш сум ја гледала е Моdern family. Но ретроспетивно гледајќи, се надевам дека и оваа нема да ја отупат, и да ми се одмили. Ама дефитнитвно ми е во топ 3 најдобри серии of all time. 3тата сезона беше врв, се надевам дека и оваа ќе и остане доследна.
Mногу ми ја фалеше другарка оваа Modern family Хипстер. А како што видов освен ти никој друг ја нема спомнато низ темиве. Се мислев која серија да ми е следна па сепак решив Revenge да ја симнам, читав ја испофаливте, па потоа обавезно Модерна фамилија. Јас засега како најзаразна последна ми е Suits, серија која ептен ми е по ќеф. Gossip Girl почна како заразна, завршува очигледно како најдосадна серија ever, се чудам како сеуште ја пишуваат во темава како заразна
Абре што има другите да ја фалат, има ли поголем зависник од мене од серии? Чисто сумјам Башка мене ми ја препорача Раинбоу, т.е она ја гледаше уште пред мене и ја фалеше. Си има и тема за серијава разледај си ја, дали ќе ти фати око. Но ако сакаш серии од типот на Пријатели, оваа ќе ти се допадне, дури според мене и повеќе. Исто и за Revenge, ама таа ми е сосема друга тематика, и е да заразно добра, интригантна и секогаш остава шокиран на крај на секоја епизода. Модерн е најдоброто нешто од хумористични серии до сега излезени. И без она иритирачкото смеење у позадина, што мене искрено почна да ме иритира кај комедиите во последно време. За Сјутс нема коментар, таа ми е исто во топ 3,заедно со модерн и Вил и Грејс.
The Vampire Diaries Со секоја епизода се повеќе и повеќе ми се допаѓа! Не тапкаат во место, што ми се допаѓа, оти повеќето серии знаат една приказна на две епизоди да ја влечат
Fringe, Everybody Loves Raymond, Sex and the City, Lost, Two and a Half Man, Pretty Little Liars, Hot in Cleveland... моментално ми текна на овие, зошто ги има многу. Каде и да начекам од серииве на ТВ или пак нови епизоди онлајн, ги гледам. Некои епизоди ги имам и гледано по 4-5 пати (ако ја фатам на ТВ пример). Во секој случај зависна сум од овие, и многу други...
Зависник сум од филмови и серии итоа како Најомилени серии ми се: The tudors Friends Big Bang theory Gossip Girl Greys Anathomy Psych Two and Half man According to Jim Nurse Jakcie Yes,Dear How i met your mother Ugly betty Seven Heaven Ally McBeal Desperate Housewifes Mellisa and Joey Зет домазет D и многу други.
The Mentalist Bones NCIS Criminal Minds Hawaii 5-0 Vampire Diaries The Big Bang Theory Pretty Little Liars Gossip Girl
Gossip Girl How i met your mother. Hope & Faith. Sex at the city. Ugly Betty. Melisa and Joy. Yes Dear.
How I met your mother Modern Family Hot in Cleveland Gossip Girl Preaty Little Liars The Big Bang Theory Desperate Housewifes