Епа баш убава тема,јас сум зависна од Очајни Домаќинки, да се разбереме.. не турската, американската Во ден изгледав цела сезона
Once upon a time, Revenge, The Walking Dead, The Mentalist, New Girl, Modern Family, 2 Broke Girls, Two and A Half Men, The Big Bang Theory, Community, Rules Of Engagement, Baby Daddy, Episodes, The Vamprie Diaries, Pretty Little Liars, How I Met Your Mother, Shameless, Switched At Birth, Happy Endings, Glee, 90210, Touch
Од никоја серија не сум зависна, од досада ги гледам . Иначе така поинтересна ми е оваа новава Две фамилии
За зависна, не сум од ниедна. Кога ќе се зафатам со една, ако има епизоди сакам одеднаш сите да ги изгледам, ама ако нема...не паничам Овие ми се нај и редовно ги пратам Можеби најдобрата серија кога станува збор за последните епизоди од сезона. Најголеми пресврти, секогаш изненадувања, неочекувано, крајно задоволително...да не редам. Курт Ситер е брилијантен. Со фринџ бев доста заразена па во еден здив изгледав 4 сезони 2 броук грлс ми е потполна релаксација и забава, осмех од уво до уво и сефте ми е дневниците на вампирот, ама ако продолжи со ова темпо на извртени парови и секој со секого комбинации...може и ќе се откажам
Гледам повеќе серии, ама моментално ЗАВИСНА во права смисла на зборот сум од The Walking Dead и That '70s Show.
Friends,friends,friends........... Пријатели дефинитвно најомилена серија од сите времиња!! Секогаш ме смеат,без разлика колку пати и да ја имам гледано.
Pretty little liars, Switched at birth, New girl, 2 broke girls, The Carrie diaries, Modern family xD