д биг бенг теори! умирам од смеа со нив... https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RIkM#t=30s со солзи се смеам секојпат ко ке го гледам ова!
''Sex and the city''- ми е секогаш no. 1 ''Desperate housewives"- никогаш не ми здосадуваат ''Nip/Tuck''-најмногу поради Julian McMahon и како последна ''зараза'' од серииве ми е ''Californication'', само штета што имам испуштено доста епизоди, а многу ми се свиѓа целата екипа и концептот на серијата и David Duchovny е секако amazing
Но, не сум зависна да не можам да спијам или да седам пред лап или тв по 24/7 гледам кога можам да си ја опуштам душичкава. Criminal Minds Supernatural
Јас треба листа овде да направам... The big bang theory 2 broke girls The vampire diaries Modern family И најoмилената Suits Спојлер И знам дека има уште многу серии, но не се нафаќам да ги гледам сега. Ќе ги оставам кога ќе одам во пензија маркирани како "Неизгледани"
BBC One - Sherlock Значи ја мислам серијава интензивно, и ја очекувам третата сезона како лепче. Кога прочитав дека премиерата сепак нема да биде јануари, 2013 година, целосно се разочарав. Многу ми фали, зависна сум буквално, опседната со глумецот, адаптацијата на приказните на Артур К.Дојл и сите 6 епизоди ги имам изгледано по минимум 2 пати. Зависна сум и од Декстер и Мед мен, целосно ме опседнуваат двете приказни и ликовите. Додавајќи ја и Хоумленд, ова ми се буквално серии за секое време и секаков тип на расположение.
Ги обожавав/м Fringe, Suits, Criminal Minds, Dexter...а сега се приметив дека она ненормално сум опседната со Mad Man и секако Game of Thrones.....
The Vampire Diaries, Modern Family The big bang theory Suits Game of Thrones i Fringe Grey's Anatomy Ама омилна ми е Suits