Интернет Телефон Тв Серии(не зборувам за турски или шпански, иако по некогаш знам да загледам некоја) Шопинг и он лајн шопинг не е до мене крив е Амазон Благо музика И Керка ми
Шлапање со антибактерики гелчиња, миење раце, крем банани, пишување, книги, премногу сонување и се што е француско или поврзано со Франција. C'est moi.
МЛЕКО Знаааам дека звучам како мало бебенце и најголема идиотка ама ако не се напиам млеко за само еден ден како да нема половина од мене...
Цигари и кафе мора на прво место да ги ставам и заедно секако, што и да е благо во денот, од кучињата, од цвеќињата кои ги имам секаде каде и да се завртиш- ко џунгла ми е куќата, од мобилниот- Боже пази да не ми е во рака, и од златната ми перница- која мислам дека сакам да си ја вградам на тилот...
Од нетот, од дечко ми, секс морам да кажам, благо, капучино, оговарање, музика, шминки, штикли,ЉУБОВ!!!!!
Чоколадно.. сериозна зависност. Мислам дека ќе скренам без нешто благо. Баш пред некој ден дома имаше алва и морав да одам и и реков на мајка ми..остави ми ја за после. Си доаѓам дома и што да видам..ја нема алвата!! Па кога почнав да си плачам Не можам да живеам без благо. :/