Zavisna BEV od grickanje na nokti ama probuvam nekako da se otkazam zaso ke gi pustam noktive i ke naide neso i odma ke gi smelam,zavisna od cokolado ako ne kasnam ko da neso u denov mi nedostauva za da bide kompleten ahhaha zavisna od muzika od serii hahaha
Во последно од спиење. Неможам од кревет да станам, и ништо не ми се прави ... ни ми се учи ни ми се црта или пишува. Онака ... празно е се. Ама обично сум била зависна од компјутер и од пишување, сега некако немам желба за тоа.
Зависна сум од принципите, од амбициозноста и големата доза на чувствителност која се почесто ме разјадува. Ја таам и ја проголтувам. За да не потонам во сопствената горчина, негативната енергија ја претворам во креативност. Пишаниот збор ми е задоволство за душа.
Zavisna sum od femina legnuvam , stanuvam so telefonot vo raka i pustena e femina sala na strana zavisna sum od cigari , blago , od kafe ne tolku . Isto taka zavisna sum i od mazeto moe
Чоколадата ми е дефинитивно една од најголемите зависности.. Во последно време станав зависна од менување слики на форумов