Од телефон, од интернет поточно. Ја да се предизвикам ден два да неам пристап сигурно би полудела, без заебанции, што е страшно. А и не знам кој не е исто вака зависен.
Онлајн или? Тешка зависност е тоа. Се наебува лесно така, а и цела фамилија страда од такви пороци. Пресечи, реши еднаш засекогаш да се тргнеш од тој "спорт", не ти треба стварно, само штета никакава корист нема. Демек забава ама не е тоа забава штом прераснува во зависност. Се може и без тоа, треба само да сакаш.
Да, онлајн Се откажувам многу пати, ама за жал неуспешно, макс. по 3-4 месеци пауза ми успеало и потоа пак одпочеток. Ми одат таму доста парични средства
Кафе. Буквално сум како зависниците од цигари. Ако не се напијам прво утринско убаво кафе нервозна сум цел ден, глава ме боли, нерасположена сум итн.
Добра тема, Зависноста како дел од секоја личност е своја одлука. Пушев цигари веќе 6 години и во рок од 1 месец успеав да ги откажам, се што се сака се е возможно. Но, сладок завист за кој би се одлучила би ми биле слатките и чипсче
Од секс, адреналин, коли и авантури. Понекогаш и од работа сакам да работам она што го работам ме исполнува