зависна сум најпрво од него......после од кикирики, сончоглед, музика и од нутелаааа (цела тегла за 5 мин.)
Мојата комбинација која 10 год ја уживам-Кафе, цигара и кока кола лајт ! Комбинација смрти. Не можам без неа. Зависна сум од гласот на внуката, нејзиниот стисок за прстот Зависна сум од мојата 7 годишна мачка. Зависна сум од позитивна енергија околу мене.
Паа зависна сум од храна..Кој не е Зависна сум од музика И во последно време од Vampire Diaries <3 <3 Аххх сеа кој ке чека 4 сезона до октомври
Од се што ми е убаво на око, на допир, на уво ... и се што ми е вкусно ( не се мисли само на храна ).
Него И месо Неможам, едноставно нема ден а да не ставам месо во уста, па... од кога знам за себе. Ептен само пред велигден кога постам 1 недела. Ама и тогаш, ако мириснам месо што се вика лиги ми течат, цел ден мислам на тоа и кога ќе дојде велигден, обавезно после причестување бутам месо во уста -.- Исто така кога јадам нешто солено, после тоа морам благо да јадам, ако треба и ќе прекинам со соленото, ќе изедам 2 коцки чоколадо, па пак ќе продолжам со солено сите ми се смеат за тоа ама неможам да се воздржам, незнам зошто, некако се осеќам дека не ми е се урамнотежено хахахахаха
И од гледање серии, моментално Once upon a time, а пред тоа True Blood. За 5 дена ги изгледав 4те сезони и сега треба да чекам да искочи 5та
1. од моето маченце пупи 2. од калорична храна-чипс, кока-кола, пица, тортелини итн. (и покрај тоа што имам 52кг на 170 цм- ми се чудат сите) 3. од мојот автомобил 4. од братми.... и ко ке ми текне нешто др пак ќе си кажам