Порано бев зависна веке не. Многу ретко се уклучувам на фб и тоа ако имам некаква потреба од факултетот и одма се исклучувам. Ми здосади веке некако
Јас сум презависна ако една ден не се укл мислам спобудалувам ако не сум дома(испадната) одма телефонот во рака и по wi fi трчии пс и другарките/другари се е ззависно и ај не се уклучувај...
Го одбележа 21 век. Интересно е, интересни сличиња со друштото, спомени кои сакаш да ги споделиш итн..Нема потреба од зависност освен ако си опседната со некој па мањачиш 24/7 или сакаш да си створиш нов живот на фб, нешто што не си па да си го подигниш нивото на популарност, што од моја гледна точка таквите исфрустрирани, искомплексирани личности изгледаат жалосно. А за фамозниот цитат ''се скаравме заради фб'' воопшто не држи вода.
Не седам многу на фејсбук, се логирам само за да си направам муабет со некоја другарка, кога ќе ми е преголема сметката на мобилен
Не сум некој голем зависник од ФБ. Кога си доаѓам од работа седнувам на некои 10 мин. да видам што има онака или да попишувам со некој, но на кратко само. Повеќе гледам филмови online, или читам по порталиве.
Не можев да најдам посоодветна тема,па ајде овде да прашам. Како да го исклучам ова што е СЛЕДИ на фб(значи да го нема на мојот профил? Ако е прашањето во погрешна тема,преместете го.
Повеќе сум зависна од форумов отколку од фејсбукот се вклучувам едаш дневно, на 5мин., колку да видам што има ново и дали некој ми пишал нешто, ама порано по неколку часа поминував на фејсбук
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2JhpNbe2Io Ова го објави фемина. Ја обожавам песната. Ќе го објавам на Фејсбук!!!
порнао може да кажам дека бев навистина зависна но сега во последно време многу слабо ни ти споделувам нешто ни ти објавувам ништо и боље ми е вака
Кога ми е досадно знам да се вклучам и по 2-3 пати денот, понекогаш 2-3 пати неделно, но не сум зависна.