исто како мене.неможам да бидам на фб а да не бидам на фемина.да не проверам шо има ново? нема шааанси како и да е...сакав да го избришам профилот на фб затоа шо фб разделува (на пример си у врска со некој и он ќе почне да љубомори на некој квиз шо ти испаднал или шо си пишала или па лајкови,посветени топици и сл.) ама па од друга страна фб спојува.преку фб се запознав со личности шо ми значат многу во животов.и понекогаш е интересно она со таговите групите коментарите игрите итн. а фемина за мене е перфектна страница за личен живот.можеш да искажеш се шо чуствуваш на некој шо незнаеш ни како се вика ни ништо,а ти дава совет.исто така сознаваш работи од различни теми на странава.има и игри и хороскоп и соновник... femina.facebook.
Исто и јас како Хипица прво што правам откако ќе го уклучам компјутерот е мозила-фемина.мк ) долго време сум на фемина иако дури пред некоја недела ми текна да си се зачленам stupid
имав Фб се додека не сватив дека е само губење време..приметив дека почна да ми станува зависност и DEACTIVATE сега имам повеќе време за да посетам и некои други, покорисни страни
Зависна сум признавам ,не се срамам да кажам ама срам ми е пред себе кога ќе сфатам колку време сум поминала на фб и ок убаво е да си во тек со стари пријатели да видиш нечие внуче синче пријателка и тн ..но не е ок да ги развиваш своите воајерски особини воедно и да стануваш гјаболебар нумеро 1 што да кажам ќе чекам да го укинат Воедно полека ама сигурно станувам зависник и од фемина
Па да можам да кажам дека сум зависник од фб нема ден, а да не се уклучам на фб, слики известувања.. ааааааа да полуди чоек !! ако сличајно немам дома нет, одам кај братучедка да се уклучам..да видам што како!! Порано имав живот , но сега имам фејсбук !!
помош како прво извинете али незнаев кај да ја стаам темава значи имам проблем со фб акаунтот...неможам да се логирам ми вика профилот е моментално недостапен заради одржување на сајтот.ке биде достапно за неколку часа..а влагам од кај другарками и да пробам да си влезам онака пак кај мене на фб ми вика овој профил е недостапен па како може само мојот профил да биде недостапен а другите можат..дали нешто вакво ви се има десенмо со вашиот профил или некој ми го пробил
Јас мислам дека никој не ти го има пробиено, пошто да беше така ќе ти речеше дека ти е погрешен пасвордот.... Стварно не знам што би бил проблемот. Можда стварно е до страната.
незнам со би можело да ееее ке пукнам нее фер ...сеа влагам од кај другарка ми ми вика нема не постои никој со такво име и презиме ..незнам со се дешава цццццццц
Страницата која ја побара не беше пронајдена. Можеби си кликнал на застарен линк или си напишал погрешна адреса. Некои веб адреси прават разлика помеѓу мали и големи букви. * Врати се на почетната страница * Врати се на претходната страница e sea pa ova go pisuva eeeeeeeeeeee
^ А да не имаш подесено опција на акаунтот, ако некој те бара (а те нема во пријатели) по име и презиме, да не може да те најде? Иначе вториов пост: ова ти го пиша кога проба да се логираш?
немам поднесено таква опција иначе ова ми го пиша коа влегов од кај другарками и кликнав на мојот профил
ne ti go ima nikoj haknato profilot ednostavno ti e blokiran i mene mi se ima sluceno posle nekolku sati bi trebalo da se vrati se slucuva ponekogas na eden drugar mu go blokiraa poradi premnogu requests sto imase ke ti se vrati sigurno a da ti imaa vlezeno ke ti kazuvase pogresen password a ako ti go imaat haknato ke si go vratis ili ednostavno ke si napravis nov
па така пишува дека ке било се у ред за неколку саати ама некако ми е чуднооо незнам стварно со се дешава
не бери гајле сигурно ќе се среди фб има големи пропусти а и безбедноста е на мн ниско ниво ама ке се среди ако пак ти прави проблеми пиши ке бараме др чаре
hahah секоја секунда пробувам да влезам и се истото па истото го пишува ееееееј многу се разочарав и се изнервирав
можно е и самиот facebook да ти го има банирано профилот ако имаш постирано на пример премногу линкови...на крају краева не е толку страшно ќе си отвориш нов профил и завршена работа
барем да имав линкови да лупав све и свашта ама неее влагам само за да напраам муабет со некој ако имам некој пријател да прифатам и тоа али тоа е тоа ако не се среди до сабајле нов профил ке си напраам
Да користам фб .. скоро секој ден се уклучувам .. ама тоа не значи дека сум зависник и дека немам свој живот како што викаат другите дека тие што имаат фб немаат свој живот .. глупости ..