Хаха Адам го доби својот кадар .. не е ок овој што од нигде никаде го искуба али оваа драма мајко мила
ne ja sledam zadruga, googlav bas poso imase veke pisano.i aj da vidam so e direktno prenos ima na youtube, a ova deneska.. posle toa Kristijan Golubovic go tepase toj Uros so mu ja iskuba kosata na Adam ako imate visok brain cells, search na yt
Што му е бе, што дијагноза има детево. Толку плачење за косата мислиш око му извадиле, го гледам и ја ќе заплачев од смеење. Ама кој иде у тие биртии секако не ќе да е нормален.
Се покајав што пишав абре на овај во спиење би му ја пресекла косата, леле тероризам спомна аххх слаб желудник имам
Сите реални шоута се исто срање, а ова е се за кадар инаку ќе лета за брзо надвор од шоуто ако не се глупира нешто.
Абе сега реални да бидеме тој дел од главата и те како е осетлив и нас да не скубне некој ќе не боли. Него бранам одвратен ми е, ама сепак оправдана му е реакцијата. А Урош ако си има месечни испади треба да си посети психијатар.
Што ли мислеше Адам кога ќе влезе таму дека сите во несвес ќе паднат? Сигурно предхорно гледал што се случува таму ако мислел дека не е за него тоа што влегува, таму се психички нестабилни и издрогирани. Има многу сведоштва од бивши учесници и вработени што све се дешава. Буквално продукцијата си игра некоја психолошка игра со нив сите скоро биле на јаки лекови за смирување и спиеле само по 2/3 часа дневно. Ова што го гледаме се само тоа што они сакаат да се гледа реалното го кријат. Им вика тепајте ме ако сакате, само косата не ми ја пипајте и тоа плаче липа пустиот...Не знаеш дали да се смееш дали да плачеш...
Јас не знам како можете да гледате вакви реални шоуа. Мене кога се пуштени на телевизорот во позадина кога гледа баба ми, ушите ми ги параат. Не можам да се опоравам од нив три дена, после само три минути слушање на нивните расправии таму. Наместо да даваат документарни филмови, едукативни емисии, музички програми, они со ова го трујат народот. Не е ни чудо што колективно затупуваме се повеќе и повеќе. Се сеќавам порано кога имаше едно реалити шоу, операција тријумф, мислам дека тоа беше единственото такво шоу што имаше смисла и поента. Штета што траеше само една година.
Абе вој Адам порано погуста коса имаше. Нешто му се дешава со косата , затоа липаше толку време за неа.
Кога зборевме дека Адам е одвратен, немавме претстава дека уствари он е еден од подобрите таму. Овој Урош е психопат, ама не го мислам ова само ко навреда, него некој да земе да го дијагностицира, тоа ќе му утврди. Во Велики брат ли беше кога една што му беше девојка ја доведе до лудило? Буквално доктори доаѓаа. Секако физички контакт од овој тип не е дозволен и би требало да е избркан, или нешто. Адам малку драматичен, ама па по косата е препознатлив. Јас не би плачел, само би го удавил во она базенон. @RainBow, муабетов за во Задруга е.