Негова е, ама порано имаше погуста, поубава. Сега на три влакна му е. Јас не го следам и кога го видов видеово се запрашав кај му отиде косата.
И тој Кристијан го тепаше Урош баш поради косата на Адам? Има видео од тепањето? Овие реалити се врв на некултура.
Го видов само бараше да се најавам, да не го гледаат малолетници веројатно. Да не ги бранеа овој Кристијан ќе го згазеше дечкото. Овие шоуа ги организира Жељко Митровиќ, газдата на пинк, така? Што добро прави со ова? Поттикнува некултура, дивеење, па и онаа Јована кога ќе ја видам на утринска. Боже господе. Пинк промовира глупавост.
Точно, си го полни џебот, и после глуми хуманитарец. Наместо да стимулираат нешто корисно, стимулираат колективно затупавување. Не гледам јас редовно, ама е вклучен тв на пинк, гледам дека пцујат, се навредуваат, се плукаат, легнуваат в кревет кој со кој ќе стигне. Ужас.
За жал балканскиот народ се пали на вакви прости работи, а овој си праи бизнис со пропалитети што не можат ништо паметно да понудат освен тепање и е*ење . Трачарски народ сме. Ако внесат нормални луѓе нема да биде толку гледано, досадно ќе им биде на народот, што значи нема да има профит. Жално
Претходните години кога учествуваше Маја Оџаклиевска на Фарма, јас се разочарав од неа, пцуеше, навредуваше, се расправаше за храна. Многу ми се допаѓа како пее, ама ме разочара како човек, како карактер.
Немам гледано ништо од тие реални шоуа. Само пуштив видеа од минатово пошто баш ме интересираше која е таа жена што го изневерува маж и пред негови очи, додека дечко и ја вреѓа како е она е жена без морал. Така да се на се имам видено макс 5 видеа.
Кој тоа? Абе не знам кој имаше изјавено дека се тие глупости и одење до крајни граници ги правеле поради висок хонорар.
Далила се викаше типката, веќе бивши маж победил во оваа Задруга што заврши. Има видеа на јутуб шпанска серија. Е сега не знам како завршија дали оваа остана со дечко и или ја шутна и овој.
Ou maj Goshhh https://fb.watch/fGJJrZRJEo/ вика боље удрете ми бокс него косата и плаче Речете дека сум идиот сеа. Ама ако се плаче за кубење коса, не дај Боже некој аперкат да добие, поготово од Кристијан.