А не ми е јасно, која фаца е вој кај нас што го поканиле специјално него. И од Ѕвездите на Гранд го избркаа оти е кретен. И он и татко му.
Па не идат само фаци Ја освен Кристијан, Маја, Матора и стални шо више живеат таму поише него дома, другите не ги знам. Идат ноу нејм особи за да лапнат пари и да станат славни. Праат срања и бламажи за да станат познати
Не ви е жал за телефоните/компјутерите, телевизорите кога пуштате било што поврзано со дебилсконо нешто на Пинк?
Ако тоа нешто ме смее, не ми е жал. Иначе не гледам Задруга пошто ми е цел концепт глупав и досаден, ама кога се дешаваат вака скандали ми е интересно. За Адам ми испадна објава на фб и морав да видам.
Не гледам вакви шоуа, ама морав да ги изгледам видеата не знам дали е трагично или комично. Збирштина од простотилук Насилници, плачковци за прамен коса, луѓе без речник, безобразни се собрано на едно место, пласирано на телевизија... страшно
Иако Адам е одвратен, оној да го удреше на озбилно место ќе ми беше жал. Вака не. Претерува, свилен еден.
Ти кралицата додека не ја закопаа очи не тргна од неа со денови, ни пренесваше вести тука 24/7 до кај е и шо е како да е многу битно, дури и слика си акнала од снаата нејзина на аватар, пак сега оти тука сме пуштиле нешто да гледаме од шоу кое е регионално и за кое сите портали секојдневно пренесуваат, пак сакаш или неќиш ќе бидиш во тек со тоа шо се дешава.