Многу досадна сезонава. Оваа Анџела пак ја внесоа за што? Нели правеше филмови веќе немала да влегува во задруга, фризерски салон ќе си отворела. Брзо смени мислењето.
луѓето за пари се ќе направатат, дури и тоа да се понижуваат себе си. Тоа не е ништо ново во задруга.
Да. Многу фејк девојка ми е, неподнослива. Другите барем отворено кажуваат и знаеш какви се, оваа испод мира триста вира.
На Анџела ли замерки и најдовте? Единствена нормална девојка без скандали и глупирање. Епа да, не се уклапа во тоа друштво бидејќи е нормална, а со тоа и “досадна”.
Не верувај во тоа што гледаш. Лажно се претставува. Надвор била сосем друга. Не е баш нормална, лани како му се закачи на Матеја кога сакаше да и раскине. Психопатско однесување.
Оваа ненормалната е ептен гадна, не знам како може на некој воопшто да му е интересна пак дури и смешна
ја годинава ич не пратам ме мрзи, се` истите се и плус некои ноу нејм имаше ли колење? да видам на Јутјуб смешки
Јас очекував и со Ѕвездан да го изневери, а за Цар, па не знам што гледаат во човеков. Типичен сељак ми е, а пола задруга ја сврте.
Нема врска со изгледот, едноставно тежок простак, не знам стварно. Дејан за него господин човек беше. Која будала е таа што сака такви битанги, наместо некој што ги почитува и цени.