Испадна Моничето, толку беше https://pink.rs/domaci/624671/nisam...otkrila-kakva-je-atmosfera-u-beloj-kuci-video
Јас мислев дека е пратена таму од странски служби кои работат против Македонија , друго објаснување немам ете ни од дома не гласале за неа.
Ц не ти сум јас за таа работа, туку да му текни на Митровиќ сега да ја пикни пак заедно со тој женетиот и после тоа да влези и жената му негова, па тоа има да биде народно весеље внатре Ах тие службите само против нас работат, ние вечити жртви Не се знај колку гласови имала, ама ајде нареден пат ќе гласаат повеќе сега краток беше периодот
Женетиот е измислен лик за да не заинтересира да плукаме по неа да се пали народот а таа да добие на популарност стварно ми се чудни луѓето шо мислат дека е вистина
Може и да е измислен и да не е, тоа не можеме да знаеме, ама имајќи во предвид дека влегувале внатре ликови со слични приказни како нејзината за кои подоцна се потврдиле како вистинити има големи шанси да не е измислена.
И да не е и да е измислена факт е дека е курвиче, не знам зошто онли фенс нема, барем заработка плус. На мажите не им треба многу, ке има од каде да јаде леб
сега прочитав досега 3 пати забременувала од Зола и сите бремености ги прекинувала, ама демек сега одлучила да го задржи бебето за да Жељко има братче/сестриче.