Елеонора стварно беше убава и згодна пред пластилниве операции, сега како силиконска кукла ми е...неколку пати се предомислува околу Задруга ја гледав рече веќе немало пари што ќе ја натерат да влезе таму...ама изгледа е скарана со дечкото па пак се предомисли
Нема сеуште за пич мајчин а за елеонораа не ни знам дали ќе влезе тука видов напишале нешто за неа па затоа прашав дали е стварно тоа
Како издржувате да гледате Задруга, парови и такви слични емисии, еднаш викам ај ќе гледам парови пуштив и за 15 мин сменив канал, само дерење, тепачки не се знае кој пие кој плаќа не ја гледам поентата на таа емисија. Која и е целта усвари, што треба тие што учествуваат да прават, да се е**т на тв и сите да ги гледаат или?
Плус на ова, сакам да имам слободно време толку многу што од што ќе немам што да доправам ќе гледам вакви шоуа...
Сегде различно кога ја барав на гугал пишуваат од скопје а ја имам тука читно но ете сум ја заборавила и кога ми а покажаа се сетив
Ја гледам навечер оти е повеќр интересно едноставно одмарам кога гледам задруга има интересни личности кој што прават глупости и затоа гледам како например миљана е интересна нонстоп прави нешто сепак за сите е различно кој сака ќе гледа а инаку колку повеќе имаат односи толку повеќе ги плаќаат
Не знам ама јас кога пуштив да гледам имаше некаква расправија, почнаа и да се тепаат 200 души се дереа викаа нервоза дури мене ме фати неможев да разберам зошто се караат и баталив. Таа Милјана или како и да беше на фб само излегуваат некој постови како има се* цело време, трудна останала од некој си... што знам нема ништо интересно за гледање, луѓе затворени 24/7 јадат, спијат се караат и еб**аат. Турска серија поинтересна ми е од ова искрено...
Па да она највише е најактива во тоа да и е орва бременост нр и е многу пати е и постојано ги абортира еве сега пак ќе го абортира имаат тие таму одредено времр кога смеат да јадат и да имаат активности не е баш се така а за тепање да има а ногу нормално е кога си затворен ср знае деја нешто ќе испадне на кој му е интересно нека гледа задруга на кој нрка гледа турски серии јас никој не терам сепак ти си знаеш најдобро
Тешки тешки будали се овие по реалните шоуа. Овај уште не влезен во шоуто го залупа Еве зошто испаднала цела фрка, од студио го накалеми дека бил геј (7:12)
Задруга треба да се гледа за да знаш што не треба да правиш и што не треба да си дозволиш во животот.
Хахах а шмекерот кога вика дека е самоуверен и која девојка сака ќе ја има, на крај заврши со Миљана.