На тик ток ми искачаат некои сцени од нивната врска. Оваа е пример како може жена сама себе да се понижува. После лнакви гнасни зборови и вреѓања, пак да е со него, па значи будалаштина.
Која врска, која љубов. Се е исценирано, да почекаме да заврши па ќе видиме дали ќе си продолжи со Деки. Имаше клипови од Далила и Цар каде што сами се издадоа дека за пари влегле во врска. Која вонсериска љубов. Глума и фарса.
Гледа некој? Сезонава дека сум дома слободна и без работа ја загледав. Какви луѓе се собрани, се ненормално.
јас ја гледам, миљана пак се врати у задруга пак си е со зола, у задруга само такви влеват ненормални и де прават за пари
Која е оваа новата што влегла? Јас погледнувам некогаш кога ми е досадно по некој клип. Досега никогаш не сум пратела Задруга и дефинитивно нема ништо салам за гледање. Оние смешните клипови ми се најјаки со Јањуш и Цар. Останувам во тек колку да видам дали Далила и Деки ќе се смират и ќе излезе се дека било режирано. Кружеа гласини по коментари дека главнава глумица ќе добиела работа како водителка во Пинк.
јас мислам дека се е од реѓија направено за вака да биде (како што се сега далила и дејан) а и можно е да добие далила за возврат да биде вофутелка на сите глупости што ги прави можно е
Заради Дејан и Далила и јас загледав. Не мислам дека е наместено. Далила и во други риалити шоуа пред бракот иста била. Мислам дека и има здосадено Дејан, мирен личи за неа, а сигурно и во бракот имала излети. Веројатно и голема сума пари и е ветена за ова, а можеби е точно и тоа со водителското место во Пинк. Тешка сељанка ми е Далила, стилот нејзин најлошо нешто видено ми е.
али сепак тие глупости пто ги прави се за голема сума, да она била и претходно таква го изневерѕвала али сепак она мора да прави шоу за повеќе пари да земе
Ќе биде јака свадбава во недела. Далила и Цар, Дејан и Алекс. Девојачка/момачка вечер да не знае некој кога ќе биде? Вечер да не е?