Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заедничко одење во Вц

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 8 септември 2010.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.689
    Често се случувало да одам во WC со другарка, ама таа да ме чека надвор. Навика ми беше. И јас ги имам придружувано моите другарки во WC.

2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.075
    Допаѓања:
    134.797
    Јас би да мочам сама :)
    Инаку, за некои девојки и треба другарка да ги потсети раце да измијат. Барем јас на девојките кои ке ги видам, иако не ги познавам, во вецеа им викам - девојче, рацете да ги измиеш?
    И после срам им е, и затоа им треба другарка :)

3. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Додека бев средно одевме во пар или повеќе, но бидејќи во нашето средно не се заклучуваа wc моравме така, во спротивно мораш сама да се пазиш да не ти влета некој манијак.
    А за излегување ни тогаш ни сега, ако нека има потреба во истиот момент да оди во wc е друго, а да оди некој само за да ми прави друштво не фала можам и сама.

4. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Јас многу ретко одам во вц за вистинската работа,почесто одам да си се прошетам и нормално другарка ми ќе дојде нема ја сама да се шетам :lol: Кога одам за вистинската работа она ми служи само да стој пред врата,затоа што у моево школо си отвараат врати не им е гајле дали некој има внатре,а ако се заклучам тешко дека лесно ќе излезам :)

5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Како бе тоа одите вц за да се прошетате ? :tmi: Знам такви типки, кои сакаат да се профрцаат низ кафич, колку да се видени... :puke:

Јас одам со другарка во вц кога знам дека нема клуч (што засрамота се случува во многу места).. :x

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Silver.E па така ќе прашам дали може да одам до вц,не дека ми се оди туку да се размрдам,прошетам онака до вратата и назад :lol:

7. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Зошто далите одат во тоалет заедно :rofl: :rofl:

На Abeja и GirlLove им се допаѓа ова.
  8. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Е да де...ќе отидеш во некој ресторан и што ќе речеш ајде сите заедно ќе одиме во тоалет.
    Ќе вршиме нужда и ќе се држиме за раче? :lol:
    Не,јас одам сама во тоалет.Некогаш може некоја пријателка да ми се придружи,но тоа најчество кога одам во некој клуб и сл.
    Не можам и јас да разберам зошто ние женските одиме заедно во тоалет?
    Ништо срамно нема тука.Ќе отидеш,ќе си завршиш работа и ќе се вратиш.
    Ништо никаде не ти бега. :D

9. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Кога сме излезени повеќе другарки, секогаш една иде со мене незнам зошто некоја навика е тоа. :D
    Во училиште па обавезно, несакам сама да шетам натаму наваму, а ниедна не оди сама.
    Кога сум излезена со дечко ми морам сама, глупо е тој да доаѓа со мене, што ќе помислат луѓето. :lol:

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Уште од средното испадна таа мода да одат повеќе девојки во ВЦ и никако не можев да разберам.Ај во училиштето вратите сокршени,ама во кафич пак многу ми е глупо,башка кога е гужва и сега секој со другарката ќе си оди и се ќе испадне еден голем хаос.Оди си сама,заврши си работа,врати се.End of story.

11. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Секогаш во придружба.Било кафич, ресторан или било што секогаш одам барем со една фругарка.А на училиште одиме дури повеќе од 5/6. 8)
    И не знам зошто така, едноставно да помубатиме малу и да се се прошетаме.(и да ми ја држат вратата) хаха :devil:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Не знам што е чудно со заедничкото идење во wc.
    На пример во мојот град,местата каде што излегуваме на пример кафичи,пицерии,ресторани итн вообичаено немаат клуч.И секако некој мора да стое пред врата и да каже зафатено.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Јас одам со мојата другарка(школо)
    -да пиеме вода
    -да го намокриме сунѓеот
    -а најчесто да се прошетаме.. 8)

На Flower27 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    секогаш сама . Не ми треба придружба :)

15. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Во училиште одиме да оговараме. Стално се забораваме во вц дури по повеќе од 5 минути.
    Во кафич исто така одам со една или две другарки. Евентуално одиме заедно за да ја поправиме шминката, врата да ни се држи а и пак да оговараме.

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Сама одам. Веќе 20тина години мајка ми не ме придружува и не гледам причина дека треба да доаѓа со мене другарка...веројатно затоа што кога ќе ме викне мене некоја ми се темне. Многу ме мрзи да буткам по гужви, а и да чекам пред вецето по 7654саати додека некои прават фотосесии или што и да е :^)

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Сама.Мислам дека бев второ или трето одделение и кај мене дојдоа две дугарки и ајде двете заедно отидоа во вецето.Па дури и јас сакав да влезам со нив :rofl: Ама,мислам не ми дадоа.Еј,и тоа кај мене! :!:
    :rofl:

18. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Ретко сама.Секогаш мора некој да ми прави придружба. :lol:

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Во школо во исто веце одиме и машки и женски. Па имаме навика 3/4 девојчиња и тој еден школски го водиме со нас пиеме вода и се враќаме. А еднаш заменик директорот не виде и вика зошто го водите А.. со вас во веце? И еден друг сокласник искоментира силуват го професоре :tmi:

20. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Не одам во веце на училиште, освен ако не ми е убаво наместено бодито на пример, или треба да сменам влошка, па тогаш водам уште една другарка со мене да ми ја држи вратата бидејќи не се затвораат, катастрофа.. -.- ;.;