Ако сум во школо или на јавно место, одам со другарка. Мислам не она да влегува во вцто, туку да ме чека пред врата. За да ми ја држи ташната или нешто слично, а па ако нема ни клуч тогаш мора некој да чека и да каже дека е зафатено, секакви има, може наеднаш да влезе. Иначе се трудам колку што можам да ги избегнувам јавните вциња од причина што има некои неисчистени и мириса многу лошо, поготово кај нас во школо, отворени влошки фрлаат
Даа, секогаш одам у вц со придружба! зашто мора некој да ме издржи, а и да ми го намести правилно нокширчето (неможам сама) за да можам лагано да си пишкам и да какам!
Прееска во школо една другарка ме молеше да дојдам во вц со неа, ма не, ако сака нека ми клекне на колена не правам веќе друштва за во вц, ко божем ќе се изгуби или не го знае патот од вцто до училницата
Па одам често со другарка, но тоа не значи дека секогаш е така. Некогаш се дешава и сама да одам. Како и да е немам ништо против заедничко одење во вц. Јас тоа не го гледам како низок степен на самодоверба на личноста или патење од комлекси. Индивидуална ствар.
Скоро секогаш одам со другарка. Не знам зошто, нема одредена причина најчесто. Понекогаш ако не се заклучува вратата сум приморана да одам со некој.
Јас па ретко одев со другарка во веце. Еден период одев во пар, после друг период сама одев. Немаше смисла да влечкам по мене некоја што нема потреба за таму. Но сега како повозрасни пак заедно одиме, всушност зависи од ситуација.
Можеби ќе ве зачуди ова што ќе го кажам ама одењето заедно во ВЦ од психолошки аспект тоа значи дека сакаме да покажеме одредена блискоат кон одредена особа бидејки не секого пуштаме во нашиот интимен простор а тоа е еден од најинтимните моменти во животот на секоја особа а посебно жената. Инаку овој феномен е присутен само кај жените а не и кај мажите можеби поради тоа што кога ќе видиме 2 жени заедно во ВЦ тоа е нормално а двајца мажи одма се педери. Јас лично не сум за толкава интимизација бидејки во такви моменти сакам да се сконцентрирам за она за што сум појдена во ВЦ а не да разглабам некои теми или да трачарам. Додека кога се бањам обожавам да имам душтво и поради самиот муабет но и поради моите егзибиционистички склоности. Убаво ми е кога ги чувствувам тугите погледи на своето тело.
Обично одам сама,ќе се заклучам де,не ми треба никој за муабет за 2 мин работа ,ни да ми ја придржи чантата ни ништо ,сама ќе си се снајдама инаку немам ништо против,ако ме викни некоја другарка одам со неа,таман успат ќе си ја поправам косата и шминката додека чекам
Навика уште од школо, заедно одевме со другарките, за да си правиме друштво и за да некој не ни влезе. Сега одам и сама, а ако има некоја другарка во друштво и ме викне, одам да и’ правам друштво, ок ми е и така.
Аааа јас не можам така, психичка блокада добивам кога има некој со мене дојдено и ме чека, па повеќе време губам така дур завршам работа. Затоа никој не викам со мене, одам сама. А ако некоја другарка ме викне за друштво тогаш нема проблем, одам со нејзе и ја чекам.
Глупост на векот ми е ова. Не го сакав ни во основно. Демек ајде да ми правиш друштво. За што? Цц не знае сама да заврши работа. Логика има само ако сакам да ја тргнам другарка ми настрана од друштвото за да и кажам некој трач
Им ги чував ранците на другарките додека беа во тоалет и пазев да не влезе некој пошто не се заклучуваа ги беше страв да не останат таму.