Заедничко одење во Вц

Discussion in 'Општи дискусии' started by Unfaithful18, Sep 8, 2010.

1. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Ако сум во школо или на јавно место, одам со другарка. :) Мислам не она да влегува во вцто, туку да ме чека пред врата. За да ми ја држи ташната или нешто слично, а па ако нема ни клуч тогаш мора некој да чека и да каже дека е зафатено, секакви има, може наеднаш да влезе. Иначе се трудам колку што можам да ги избегнувам јавните вциња од причина што има некои неисчистени и мириса многу лошо, поготово кај нас во школо, отворени влошки фрлаат |( :|

2. Joi

Joi Популарен член

Јас коа сум нашколо, глупо ми е некако сама да шетам по ходникот, и секогаш сум со некоја другарка. :lol:

3. lovemme

lovemme Форумски идол

Секогаш морам да имам друшво, сама некако ми е чудно

4. sara3

sara3 Популарен член

Одам на шκоло со дρугаρκа за да стои пρед вρатата да не се обиди неκој да влези :lol:

5. luci22

luci22 Популарен член

Даа, секогаш одам у вц со придружба!
    зашто мора некој да ме издржи, а и да ми го намести правилно нокширчето (неможам сама) за да можам лагано да си пишкам и да какам!

6. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Прееска во школо една другарка ме молеше да дојдам во вц со неа, ма не, ако сака нека ми клекне на колена не правам веќе друштва за во вц, ко божем ќе се изгуби или не го знае патот од вцто до училницата :@ |(

7. Butterfly11150

Butterfly11150 Нов член

Па одам често со другарка, но тоа не значи дека секогаш е така. Некогаш се дешава и сама да одам. Како и да е немам ништо против заедничко одење во вц. Јас тоа не го гледам како низок степен на самодоверба на личноста или патење од комлекси. Индивидуална ствар.

8. crimson

crimson Форумски идол

Скоро секогаш одам со другарка. Не знам зошто, нема одредена причина најчесто.
    Понекогаш ако не се заклучува вратата сум приморана да одам со некој. :D

9. angelche16

angelche16 Популарен член

Одам со другарка затоа шт9не ме пуштаа да поминам големите леле ме задржаја.

10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Јас па ретко одев со другарка во веце. Еден период одев во пар, после друг период сама одев. Немаше смисла да влечкам по мене некоја што нема потреба за таму. Но сега како повозрасни пак заедно одиме, всушност зависи од ситуација.

11. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Можеби ќе ве зачуди ова што ќе го кажам ама одењето заедно во ВЦ од психолошки аспект тоа значи дека сакаме да покажеме одредена блискоат кон одредена особа бидејки не секого пуштаме во нашиот интимен простор а тоа е еден од најинтимните моменти во животот на секоја особа а посебно жената.
    Инаку овој феномен е присутен само кај жените а не и кај мажите можеби поради тоа што кога ќе видиме 2 жени заедно во ВЦ тоа е нормално а двајца мажи одма се педери. Јас лично не сум за толкава интимизација бидејки во такви моменти сакам да се сконцентрирам за она за што сум појдена во ВЦ а не да разглабам некои теми или да трачарам. Додека кога се бањам обожавам да имам душтво и поради самиот муабет но и поради моите егзибиционистички склоности. Убаво ми е кога ги чувствувам тугите погледи на своето тело.

MarioCasas likes this.
  12. Rama

Rama Форумски идол

Обично одам сама,ќе се заклучам де,не ми треба никој за муабет за 2 мин работа ,ни да ми ја придржи чантата ни ништо ,сама ќе си се снајдам:Dа инаку немам ништо против,ако ме викни некоја другарка одам со неа,таман успат ќе си ја поправам косата и шминката додека чекам:rofl:

2212 likes this.
  13. Queen8

Queen8 Популарен член

Навика уште од школо, заедно одевме со другарките, за да си правиме друштво и за да некој не ни влезе. Сега одам и сама, а ако има некоја другарка во друштво и ме викне, одам да и’ правам друштво, ок ми е и така.

14. Brunhilde

Brunhilde Популарен член

Ретко одам со другарка во тоалет.

15. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Им чував ташни на соученици и колеги на факултет и пазев да не налета некој.

16. boo3

boo3 Популарен член

Никогаш не ми е проблем да одам сама. Исто не ми е ни проблем да ме викне другарка да одам со неа.

17. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Аааа јас не можам така, психичка блокада добивам кога има некој со мене дојдено и ме чека, па повеќе време губам така дур завршам работа. (facepalm) Затоа никој не викам со мене, одам сама.
    А ако некоја другарка ме викне за друштво тогаш нема проблем, одам со нејзе и ја чекам. :)

Peperutce1115 likes this.
  18. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Глупост на векот ми е ова. Не го сакав ни во основно. Демек ајде да ми правиш друштво. За што? Цц не знае сама да заврши работа. :D
    Логика има само ако сакам да ја тргнам другарка ми настрана од друштвото за да и кажам некој трач :devil::D

19. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Им ги чував ранците на другарките додека беа во тоалет и пазев да не влезе некој пошто не се заклучуваа ги беше страв да не останат таму.:lol:

20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Во школо и во кафич стално си земав другарка со мене. Не знам зашто, немам објаснување. :rofl::rofl::rofl: