1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заедно само поради секс?

Дискусија во 'Секс' започната од mace994, 1 јануари 2010.

1. evelin

evelin Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Srce mala si uste i ne razmisluvas zrelo, zamisli da ostanes trudna kaj li ti bil karajot , nemoj tolku rano da brzas vo svetot na vozrasnite, tvoite godini se najosetlivi

2. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    за тоа дали е нормално што имаш секс со него а не си во врска НЕ е нормално, ако сакаш да дознаеш дали те сака кажи му дека нема да имате секс извесно време ако прифати ок ако не значи само те користи.

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Ова го упатувам до сите девојки со вакви недоумици.
    Кога веќе свесно сте се впуштиле во таква врска или без-врска во која основниот нагон кој ве придвижува меѓусебно е само СЕКС, немојте да се жалите и да пишувате "Ама он ме користи", и "Само заради секс му е".

Ве злоупотребува, ве силува недај Боже? Вие не уживате? Вие не го користите?

Дај мавнете се од таквите стереотипи, сами си создавате чувство на понижување. Сте се фатиле во такво оро, доиграјте си го.
    Ако е само за секс, нека биде само заради СЕКС и не кукумјавчете и не цмиздрете.
    Ако ви се појават чувства во меѓувреме, човечки и смирено кажете му. Може да се изненадите, може и вие му значите и да премине во нешто повеќе.
    Ако не, или продолжувате само и само заради сексот, или го напуштате и си одите. Ќе си најдете некој кој ќе ви понуди и Љубов и Секс. И толку. Многу е просто.

На baby-star, Traveler91, FVP и 10 други им се допаѓа ова.
  4. tatjanceto

tatjanceto Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
    od ova poglupo nema od dvete stani stv se samo za kef ne e isto

5. Baby1994

Baby1994 Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    11
    Ако сте заедно само поради секс тоа не е врска!Во врската треба да има љубов

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. samojed

samojed Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    12
    Јас се гледав со 1 дечко од ист град сме, ама бев свесна дека он нее подготвен за врска, на почетокот си бевме добри пријатели, ама тој период бев разочарана на лубовен план и сакав дасе дружам со него зада немислам на бившиот бидејки бев многу повредена. А он мисе допагаше згоден беше а и многу беше комуникативна личност знаеше даме насмее умееше даме расположи и ми беше супер со него ми помогна да заборавам на бившиот. Почнавме дасе муваме и на почетокот беше ок и мене неми сметаше бидејки сеуште немавме секс, а се гледавме кога и двајцата ке посакавме, со тек на време се случи да бидеме ппоинтимни имавме секс , а јас морам да признаам се залјубив во него неми излегуваше од мислите, а он некако ладно се однесуваше се плашев дамуго спомнам тоа дека сакам врска од страв дека кего изгубам засекогаш. Пред некоја вечер го сретнав во град и се направи како данеме познава се осекав толку лошо во себе целосно се уништив и му пишав на фб за тоа а тој одма смисли изговор од типот дека имал проблеми со видот и поради тоа изгубил олем број на пријатели, ај некако му поверував утредента вецерта се видовме и сакав да разговараме ама додека бевме заедно немав срце ништо да му речам и имавме повторно секс и сакаше да имаме анален секс иако јас тој секс него сакам сепак прифатив и сврши внатре после тоа одма си заминавме со изговор имал работа јас се осекав толку лошо како дасум некоја курва.. Кога стигнав дома го чекав дасе уклучи на фб и му пишав дали се срами од мене што е причината што несака да излегуваме заедно ни како пријатели а он ми одговори дека несакал дасе рекламира со ниедна девојка тоа било класично за него не бил навикнат на така јас му кажав дека е најдобро да завршиме дека неможам повеке така а он ми пиша пс..zazr ti rekov takvo neshto be bbaby?
    Ti rekov deka se druzime,interesno e,ubavo e,zadovolstvo.. neli?
    Shto se zamarash? и оттогаш он неми пишува ни јас него воопшто а ме гледа уклуцена ве молам за помош претеско мие хелп

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Тоа е секс без обврски, се гледате кога сакате, се задоволувате си уживате. Толку кратко и јасно.
    А не ти пишува бидејќи не сака со тебе да има врска, те гледа само како уште една резервна закачалка во плакарот, а те бара кога ќе му прдне.

Совет не му пишувај не го барај биди малце недостапна и ќе те бара од искуство ти кажувам. Но мислам дека најдобро ќе биде да прекинеш се пред време и да го заборавиш.
    А сакал да каже дека не сака да биде во врска, женкар е сеуште не е иживеан.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    тоа е веза без обавеза според мене .

9. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Јас бев во нормална врска, после неколку месеци испадна да се гледаме само заради секс. Премногу се разочарав зошто знаев дека заслужжувам многу повеќе. Премногу го сакам се уште, но не можам да поднесам некој да не сака да има нормална врска со мене, а да сака да има секс.
    Не знам дали се гледаше со мене само за секс зошто се гледавме 6 месеци. Мислам дека за толкав период се јавуваат барем некакви чувства или сама себе се тешам ? Не знам ...
    Многу го сакам, секоја вечер помислувам на него, но морав да се убедам самата дека е крај зошто секој ден по цел ден не правев ништо друго освен плачење и плачење и плачење...

На Traveler91, t.a.m и hermosa им се допаѓа ова.
  10. Al-82

Al-82 Активен член

Се зачлени на:
    9 април 2020
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    63
    Kako sto se dvizi svetov, ova ke stane trend

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.010
    веќе е станато (facepalm)

На piksooki, Al-82 и deskarada им се допаѓа ова.
  12. Aleks aleksoski

Aleks aleksoski Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Zosto da ne koga sexso e pogoden...
    Tesko na denesnicava da se pogodi seks

13. MARIA ; )

MARIA ; ) Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    151
    Со партнерот што сим во врска повеке години се разделив бидејки се вљубив во друг и сеуште го сакам но поради х причини не сме заедно па пак се смирив со овој сто бев во повекегодишна врска, бидејки сексот ни е неверојатно добар.

На diskreten32 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lily. 04

Lily. 04 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2021
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    580
    Nesto kako prijatel za seks i toa pod osnov da se znaeme. Prethodno okey bi. Mi bilo... Ali da bidam vo vrska radi toa sto samo seksot ni bil super. Nikogas!

На Arjanit2021, diskreten32, ZeNoN и 1 друга личност им се допаѓа ова.