Инаку ние еден поручек од Лаганас тргнавме накај Лидл, и демек малку да поодиме пешки да прошетаме и после ќе фатиме такси. Арно ама замуабетени ова она и пешки стигнавме до Лидл, испазарувавме и назад. Малку не заболеа нозете ама супер беше.
Како што ги гледам виливе, сите ми се онака просечни, дури и под просек. Ама па на крај, ние и така само за спиење ќе одиме таму... Фала ти најмногу за советите, ќе ни помогнат многу
Здраво девојки планираме со дечко ми сами двајцата да одиме во август на Закинтос но со автомобил па ме интересира дали некој знае колку чини повратен билет за фери брод со автомобил до островот... имам слушнато дека е скапо но незнам дали е точно .... ако знае некој ... :/
Брат ми одеше 2-3 години по ред и кажуваше дека е закон. Имало многу јаки забави и местото било како измислено за млади. Но јас лично не сум била незнам.
Јас не сум била ама знам луѓе што биле и ги пофалија поприлично. Плажата ти е на некое метро, хигиената задоволителна. Што не значи дека и оваа год ќе биде, затоа што мн. зависи од вработените
Нема тв ќе умреш од досада освен ако немаш премногу пари па до сабајле да седиш по клубовите.. Газдата е малку лев на моменти а некогаш е срце, уствари срце стана кога му кажав дека сум со грчко потекло Локацијата вреди за сите пари
Кажи му, ама на грчки. Пошо не спика инглиш ама кога ќе го опцуеш одма разбира Кога одите? А да, имаше долу некој трик за топлата вода, ако не си пуштите сами, навечер топла вода не ни пушташе, бидејќи не му се трошеше струја за бољерот Убаво да си поминете.
Decki nekoj da mi kaze kako se dvizat cenite vo zakintos, dali e mnogu skapo da se istera odmor tamu.
Ima iguana ponuda 9 nokevanja. Deka nie barame za 9 nokevanja. Tuku koi se ubavi plazi sto vredat da se posetat? Se mislevme dali tuka ili lefkada. lefkada stvarno ima prekrasni plazi no mnogu se oddaleceni, a ne sme so kola. Odlukata padna na Zakintos. Se nadevam ke bide se kako treba pa ke go posetime ovoj ostrov.
И Закинтос е со оддалечени плажи, за било кој остров од таа страна ви треба превоз, во најмала рака да рентате некој квад или моторче. За сместување е најдобро Лаганас, плажата е добра па кога нема да ви се оди никаде имате барем убава плажа, кога ќе се тргне лево по должина на плажата е поубав песокот, нема лежалки и помирно е, а ваму каде што се кафичите е влажен песокот и е хаос од народ. Според мене најубави плажи беа Геракас, ст.Николас (јужниот) и Дафне. Впрочем најубавите песочни плажи се јужно, веднаш до Лаганас, и нема многу патување. Обавезно да се оди и на тура до плажата Шипврек, до таму само со брод се стига.