Zdravo, da ve prasham ima I nekoja majka koja posle poroduvanje ne mozela da odi. Ne od poroduvanjeto tuku ne znam od koi pricini, verojatno nekoi poremetuvanja vo orgnizmot. Se porodiv pred tri meseci, no se uste ne mozam da odam. Nozete ne me drazar. Doktorite veldt deka bebeto mi gi zelo vitaminite I treba da gi ndopolnam, treba vreme, no jas nekako ne uspavam vo toa ako e toa. Zatoa prasuvam za drugi iskustva.
Se dvizam so bolki kako da sum iskacila 10 planini prethodno, skali ne mozam, si tezam, site zglobovi I kolkovite I kolenata I dolu kaj Stapaloto me bolat, no najmnogu kolenata. Toa Sega posle tri meseci, so mnogu pienje na site vitamini i d vitamin inekciu i osteo k2. inaku koga se poroduv, so carski, ic ne mozev da odam so racete se drzev za nesto ako ima da se podignam I da odam. Deteto na krevet celo vrme so mene ama vekje raste I si bara setanje
Kolagen ne. Nevrologot mi rece za magnetna ama dvapati odam da mi zakaze nema termin. Rengen kje napravam I laboratorija treba no dodeka cekam sakav da prasam I drugi dali se soocile so vakva situacija. Bev mnogu aktivna I nisto ne mi bese prethodno si odev najnormalno, I vo bremenost po 10000 cekori pravev, ne znam ova od kade izleze
дека е нормално не е дека нешто има зафркнато има мене ова на кичма ми има симптоми ако нема термин државно гледај приватно да се снимаш еуроиталија се најефтини а имаат добар апарат 9200 ден на ренген нема ништо да се виде џабе ке се зрачиш земи си и течен колаген ја незнам како до сега не ти даде да го пиеш баш он е за рскавици и зглобови
Mi dadoa d vitamin osteo I neurobion, jas pijam I se so kje mi tekne, c vitamin, cink magnesium, za kolagen ne mi teknalo...
Da, nekolku pati, Sega pak, a nesto konretno, vo krvta mozebi ? Dedimerite kiga se poridiv bea 7000 za Eden mesec padnaa na 1000. Sega ne sum gi proverila pak
Ние сме презадоволни од овој но ни го носат од Бугарија ни кажаа дека од таму бил баш оригинал кај нас носеле крш демек колку е вистина незнам ама битно мајка ми го пие 1ипол год. за проблеми со колена и презадоволна е. Само ни рекоа да го пие секој ден во исто време и да не биде јадена после пиењето да помиме 1час па може да јаде па така и прави
Од кога ми заздраве раната од пораѓај, забележувам чуден вагинален мирис кој е одвратен и сите пижами ми стануваат кафени доле. Што се случува и како да го решам тоа?
Колку време е поминато? Нормално е да мириса така чудно, грозно, тешко... се чисти, дочистува матката. Мене после природен пораѓај така ми мирисаше. Повеќе крварев тогаш, повеќе и време. А по вториот царски пораѓај помалку крварев и мирисот не беше таков како по природниот пораѓај...
Се породив природно пред 2 месеци. Крварев околу 20-30 дена. Не знам точно.. Не знам што е ова, непријатно ми е.