@Cvetce_ Само да ти кажам дека не си единствена, исто и другарка 10 дена беше со такви болки. Се надевам предлогот од Бубче ќе ти помогне.
Како и помина ? Неиздржливи болки се, не можам да го дојам, а ја исправам главата абе како си секира некој да ме кини, со количка ме извадија од болница
Според маж ми може . Тоа е фактички парацетамол и бруфен со незнам ти таму кои други природни состојки кои доста помагаат. Пиев јас и во бременост. Ама ако ти е страв ,па консултирај си гинеколог
Јас бев природно породена и имав такви болки како мигрена, страшни беа. Ама по неколку дена сами поминаа
Лежење и многу течности, исто и појас да носам да гушкам перница кај стомакот за да симулирам бебе, да се истисни воздухот. Да пијам и многу кофеин помагало мн
Не не. Без анестезија бев. Знам дека може од анестезијата да се јават, ама кај мене не беше случајот. Течности и лежење во темно помагаа
Тоа да Многу многу кофеин пиј Лежи колку ти дозволува бебуш . Вода во изобилие Колку можеш појќе во темница лежи. Со помин И честото принова. Живи и здрави да сте Едит И остави телефонот. Користи го секој момент да си во темница и да лежиш и мижеш
Врзи ја главата со нешто затегни нема да боли толку Станувај полека и не ја веди надоле И течносри многу Коа викатњ многу 4 5 литра
Јас кога им се жалев на визита мислев не ме веруваа. Првите два дена не ме болеше мене, покасно почна, ама не баш главава туку вратниве пршлени, не можев ни лево ни десно да се свртам. Покрај тоа што ми даваа со инфузиите и кафетин пијав
Здраво,да прашам во врска со менструација... Дали е нормално да изостанува менструацијата,мене ми дојде во 3 месец после пораѓај и до мај си имав често после цел мај немав па во јуни и јули имав а сега ми касни пак Читав било нормално така да е додека да се опорави телото и му треба време