44 дена откако се породив една недели можеби и повеќе не крварам денес ми протече свежа крв можно ли е да е менструација?
9 дена отакако сум породена вагинално. Супер сум све, освен навечер кога доле имам чувство како тег да ми врзале да ме тегне и чуден притисок. Крварње имам ама нормално. Нормално ли е? Контрола имам за 5 недели, а ич не ми де замара да одам порано.
Zdravo zenski denes 5 nedeli od porajgajot porodena sum prirodno so epiduralna osekam kako vrtoglavica sekojden i kako umorna mise spie po celden
Јас околу две недели. А уште нема 40 дена поминато. Скоро месец откако се породив. Ама влошки уште носам немам крварење ама се како жолто или како прљаво ми се прави на влошката па да не ги упропастувам ѓаќиве нон стоп.
И јас имав такво 15 дена, лохии или како го викаат жолто со розевко и носев улошки до крај. На почетокот вир, после секојдневни.
Женски дали пиела некоја флебодиа таблети, тие за хемороиди што се, после породување? Јас мачкам маст, ама не ми помага. Сакав да пробам со таблетите ,ги имам дома, ама ми е страв дека пијам и ерготрил капки сеуште, па да не не смеат да се пијат заедно..
Скоро месец дена откако сум породена спонтано. Последниве денови имам болки у стомаков како да ги дефинирам како менструални некако. Дали е нормално. А и уште не можам да спијам на стомак не она скроз на стомак, туку на страна кога сум свртена и на стомак.
Откако се породив а и во тек на бременост немав никаква мака со хемороидот. Прееска во тоалет гледам свежа крв помислив пак раната почнала да крвари ама кога се поминав со тоалетната гледам од хемороидот. Од што може да крвари?
Prasaj vo apteka. Jas maka macev so hemoroidi, i pred 2 godini tolku se vospalija sto planirav da odam da me hospitaliziraat i hirurskii da gi otstranat, znaci bolki neopislivi. Ja ispiv cela doza flebodia i mi kazaa deka 2 godini nema voopsto da se pojavat. Taka i bese, i se pogodi da sum bremena sega posle tie 2 godini i eve se pokazuvaat pak, sreka ne se bolni ama koski mi se tresat za ponataka vo bremenost i posle poroduvanje. Ti znam deka sega se porodi ama neznam dali dois, prasaj ako se dozvoleni za vreme na doenje zemaj odma, samo od niv pominuvaat.