Веќе подолго време не можам да ја отворам zamunda ми пишува this site may harm your computer дали вие можете да ја отворите или ви се покажува истата порака ве молам чекам одговор зошто ова веке по живци ми планинари
замунда Селектираш кај I understand that visiting this site may harm my computer и одиш на Proceed anyway и ке ти се отвори страната
замунда Епа наздравје Јас досега само еднаш имам симнано вирус од замунда, а и да симнеш голема работа Не прави никаков проблем на компјутерот
замунда И јас си симнувам и понатаму од замунда. Замунда и АренаБГ ми се најдобри страни за торенти, а за жал и на двете страни истото го појавува. Али сепак си ризикувам. Ајт и онака планирам наскоро да го чистам компјутеров
Мене Замунда ми се покажала како најдобра, се надевам уште долго време ке ми користи А вирусчичи, од сегде се заработуваат, па си ризикувам
Мамата и Замунда и Арена ни ги затворијаааааааааааааааааааа http://www.time.mk/read/NONE/0c7155e707/index.html
wtf е со замунда не сака да се отвори а баш вчера симнував нешто а сега не сака да се отвори, само почетната се отвара и кликаш за торенти и си имаш фина бела страница
Што би правела без Замунда стварно не знам. Само денес, до сега , симнав две филмчиња, за вечерашниот репертоар. Задовлона сум многу од торентите за филмови, а добри се и тие за игри(иако јас не симнувам игри, туку дечко ми )
Веќе неколку дена е дозволена регистрација на замунда, кој сака нека си побрза, јас веќе си направив два за секој случај
Јас сум многу задоволна од Замунда, сите филмови од таму ги симнувам... а и по некоја игра... Мислам дека досега не сум закачила вирус (барем компјутеров се нема пожалено )
Фемина извини што сега го гледам коментарот Веќе има преголем број на корисници и мислам дека неможе повеќе да се регистрираат нови.
Сега не може повторно, до пред некоја недела беше пуштена регистрацијата, јас два профила си направив За секој случај.Еднаш до два пати годишно пуштаат.