Е да,мене на пример сега на Замунда,како што гледам од еден филм на кој му правев сид отидоа 11гб! А во Мк,50 гб ти е целиот интернет на пример,па не можиш да ги трошиш џабе...
Прво едно здраво до сите на форумов. Јас сум админот на замунда.мк, па да објаснам некој работи. Замунда.мк не е слична на замунда.нет (бугарската) во мноогу работи. Прво, македнска е, второ, не е потребно да се регистрирате за да можете да симнете нешто, додека на бугарската морате да се регистрирате за воопшто да ја посетите страната. После, не морате да давате аплоуд, можете, но не е морално, нема да го загубите акаунтот доколку само спуштате. Инаку да, прилично нов сајт сме, уште немаме ни годинка ^^ за разлика од тракер мк кои ги ценам заради содржините, но се постари од 5 години и не се пробиле многу многу на сцената. Паа тоа е се за сега, ако имате некој прашања или побарувања за некој торент пишете ни на страната, ке ве услужиме најдобро што можеме. Поздрав.
Епа супер,многу убави опции имате Ќе гледам да придонесам за страницата,ама вие придонесете со многу нови материјали И да не чекаме за симнување по еден ден,да има сеед.
Фала мн.. Гледаме да ја направиме што подобра страната, со добри квалитетни торенти. 90% од торентите се симнуваат со брзина ~ 1 мегабајт на секунда ткд нема да имате проблем со брзината. Е сега има и торенти што немаат мн сид и мора да се почека, ама ретки се тие
Па тоа не зависи од нив туку од нас Ако сите само симнуваме, а никој на качува тешко дека ќе ја биде работава. Инаку пофалби од мене. И огромен минус за името. Креативност и препознатливост нула.
Добро бе луѓе, што се случува со замунда? Не можам да ја отворам цел ден, а и претходно нешто торентите не функционираа.
мене секогаш ми отвора замунда..многу често ја користам странава..спуштам филмови и понекогаш браттми игри..инале понекогаш и мене ме зафркава..но ретко
Моментално не отвара. Да не се надоградува сајтот?Јас не се занимавам со симнувања,но татко ми ретко ја посетува странава!
Доста често ја затвораат страната дека е пиратерија итн. па мораат да менуваат име на страната. Моментално е вака, истите јузери можете да ги користите http://zamundase.com/ ............. нема на што