Од некое локално дуќанче тука ги купив. Мајкиве може виделе нешто во овој стил и кај нас па ќе споделат локација.
Има речиси во секоја продавница за играчки. Во Локо Кроко сигурно, и тоа повеќе видови (храна, возила...)
Знам и јас одбирам, па и на тоа време се губи....дури бараш,за тоа време можиш и да направиш....некогаш наеднаш ќе најдеш, некогаш цел саат само ќе гледаш и пак ништо...али попатно гледајќи и некоја идеја може да ти дојде. Многу се убави....и ко за 2 г. возраст одлични се и животни се учат.
И јас го порачав пред некој ден... Раатот и уредноста за мене плус занимација и задоволство кај синко за 4 евра идеална комбинација
Мене дома ми е пекол, па се суши за 10мин скроз ама се занимава, бои, тоа се суши и така во круг хахаха
I jas gledav vakvi i onakvi samo so musama kako tabla bez crtez. Se mislam dali da mu poracam, kako si zadovolna da ne ispusta mnogu voda? Dodusa imase on onakva pisi brisi tabla i si skrtkase ama tato ja zgazna i sol ja napravi
Фломастерчето баш пушта малку, како обичен фломастер... Еве бои баш сега, интересно му е.. му ги бои очите на нилскиот коњ и вика: зашто неможе ова да се обои? А бели му се нели хахаха
Денеска и јас ја седнав мојава пред фрижидер со магнет буквиве. Одлична идеја ми даде. Ем она среќна смее во кујна ем јас си завршив еден куп работи додека ги закачуваше. Во однос на поврзувањето, денес јас си цртав јас си поврзував, она да ме гледа демек. Само на гледање си остана . Ваквиве и се сеуште поинтересни, па се префрливме на таа игра. Инаку, за дечиња кои не го држат правилно моливчето и боичката, добивме препорака за овој модел. Ергономични демек. Наместо класично округло, триаголна е формата во должина, плус кратки се. Полесно било за дечињата. Книгиве со водено моливче делуваат многу интересно, ќе гледам да набавам и јас. Ние имаме од мушамите, ама поради малото не е изводливо на раат да ја користи, па ова супер алтернатива.
Или јас неможам да најдам, или овде кај нас ништо нема мн интересни играчки и едукативни реквизити купуваш
Мајки ај совет ве молам каква книга да земам за читање пред успивање. ГЛедав една во Веро 365 приказни за добра ноќ нешто така беше. Битно е каква е според возраста или не?
aa jas imav vakvi ama ne znam od kade mi gi zele.sakam da mu zemam na sinko.inaku ke dadam edna idea od vremeto koga odev jas vo gradinka.kompit isecen na pola i rezbaren da ima nekoja fugura . figurata se macka so voteni ili temperni boici i se koristi kako pecat. mene mi bila ovaa interesna igra odsekogas