Имам такво за нас ама не ми е ич хигиенски многу тешко се чисте, само со доместос а за неа што знам, страв ми е со тоа. @TeddyGrey ќе пробам баш со пешкир. Фала ви
Ова е со моја помош. Јас ги нацртав а таа ја пееше песната бејби фингер и играше И направив две дрва од пластелин. И правев топчиња и Таа сама на едното дрво ставаше жолти јаболка на едното црвени
Дрвцето го направи мама, она проба, ама не можела... Хит и е да мачка со лепакот, па да лепи било што. Исто и да сече со ножици, дури сака и да се шиша сама.... Гратис уменичко дело на крај, сама го нацрта
И јас и земав такво кадиче да ги бања куклината ама ништо од тоа не го ни гледа а 250ден беше ама тоа е и го сокрив за некое друго време
Ставив во темата децата во изолација, ама ајде и овде на купче. Ова е идеја за оние кои имаат двор. Потрага по скриеното богатство! Сабајле рано станав и насекаде во двор му сокрив метални парички, а за радоста да биде поголема и неколку кики карамели. Откако доручкуваше му раскажав приказна за разбојниците кои бегале од полицијата и во нашиот двор го скриле богатството. Беше многу возбуден, јас со телефонот божем скенирав и онаму каде што имав закопано телефонот "титкаше" па тој со лопатката бараше. Загарантирана забава од 1 час.
Денес сам си најде занимација, повеќе од пола час си играше конечно и топкава ја заигра, ја имаме 7 месеци Ставаше мали коли внатре и ги ваѓаше после.
Денес и се погоди.. Воодушевена беше. Највеќе сака да претура вода од еден сад во друг. Пипетата е од калапите за домашни гумени бомбони ама доби друга намема па мама остана без пипета.
За најмалите дечиња можете да ги направите вие. Поголемите можат активно да учествуваат во процесот на подготовка. Едноставно полнење на балоните со некоја од наведените или други состојки кои ги имате во моментов во домот.
Еве ги какви се, за жал не можам видео да ставам. Се мрдаат кога го уклучуваме екранот и прават движења. Многу интересна игра.