Magnetnite knigi na janod. Ima edna so rpevozni sredstva i sliki od po 10 parcinja epten i drzat vnimanie na mojata. Vo tir knigi ima sliki od 4-11 parcinja sto se
Малата ми е иста возраст. Обожава да реди сложувалки имаме и од 20 парчиња, до 60. Ако се дизни од 60 парчиња и е полесно да нареди за разлика ако е некоја друга слика. Не знам колку можеш да видиш 4 и 5 кутија се тие по 20 што се. Едната ми е од Македонија земена, мислам дека од Крш.
Веќе ти дале доста идеи, ама можеш да ги ѕирнеш и овие од сторибокс со 7 делчиња https://www.storybox.mk/slozuvalka-so-teksturi-za-dopiranje-sumski-zivotni-janod https://www.storybox.mk/slozuvalka-so-teksturi-za-dopiranje-zooloska-gradina-janod
Од клементони се? Слабо гледам Многу ми е важно да се меки делчињата и убаво да се спојуваат, имаме едни со големи парчиња за на под, ама тврди се и се буни зошто тешко влегуваат едни во други. Имавме на подарок од равенсбургер, прекрасни се и слики и текстура, ама веќе на памет ги знае, а тука со малку парчиња не можам да најдам. Фала мами, мислам дека многу ќе ги сака. Имаме вакви книги и омилени му се.
Да,да од Клементони се. Немаме проблем си ги спојува сама. @Speechless браво за странава Ја мислев пред да стигнам во Мк за да нарачам непто и не ми текнуваше како се вика.
Majki, ne znam kade da go postavam prasanjeto pa ajde tuka… Kako se pravi tecnosta za baloni od sapinica? Samo voda i sjaj ili se stava i nesto drugo? Probav so poveke sjaj, so pomalku, ama ne iskacaat baloni onaka kako koga e kupeno.
Ние добивме ваква на подарок, многу и е интересна, магнетна е.3 во 1 е, некој ми спомна дека ги имало во џамбо.Поздрав
Ја скролам темава и спомнавте мн пати инстаграм профили за домашни игри, меѓу кои и на @danichap.. Може линк? Стварно се заљубив во нејзините слики
https://instagram.com/oursensoryfamily?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Јас веќе повеќе време чекам да ме прифати. Претпоставувам профилот веќе не е во функција, за жал.
Секојдневните обврски, со и околу децата, направија невозможно да го “одржувам” профилот и да успевам да воспоставам баланс во секојдневието. На жалост, колку и да се трудам да не звучи грубо, неговото негување и активно одржување би значело кратење од времето за/со децата. Сега се на возраст кога фокусот е пишување, читање, школски вежби. Потребно им е мир, фокус и да не им стојам со телефонот над глава. Уствари што помалку ме гледаат со него тоа подобро. Дали некогаш ќе биде повторно активен не знам. Целта на истиот беше со реален приказ, како едно дете се снаоѓа во природа или ги исполнува задачите, да се долови една слика која е искрена и реална. Сега сме во некоја нова фаза, сите имаме нови улоги, за среќа се адаптиравме успешно во школскиот живот. Некогаш се чувствувам “должна” на сите оние со кое сме имале виртуелен контакт, па од време на време ставам по едно стори. Во стил тука сме, добри сме
Прекрасно е тоа што правиш за сите мајки, несебично и бесплатно ја даваш твојата бесценета креативност. Капа доле Само прифатиии ме, не мора да постираш нови. Доволно за нас ќе е и веќе објавеното
Za 3+ masko nekoj interesen set vozila so garaza, farma, figuri so kukicka nesto interesno da se zaigra da ne znaete.
Мајкиии , каде купувате печати за деца ? Ми треба за подароци за во градинка за роденден .. посебно ако знаете каде можам да најдам новогодишни ?
Да ми препорачате некој лепак што е нај „безбеден“ за активности за 2 години? Сакам да и дадам да лепи сама на хартија. Дали е ок од тие лепаците како стик што се да и дадам или некоја друга идеја?