Имаме 2 различни кутии магнетни коцки, едните со тобогани и топчиња (сеуште е мал за сам да ги гради, па играше само со магнетните најдолго од сите играчки досега). Другите се овие на сликата од панда играчки. Дефинитивно препораката е за нив! Повеќе магнетни парчиња, поголеми коцки + магнетна приколка на тркала за да гради и на неа. Исто имат многу повеќе тријаголници во различни форми. Полн погодок Се надевам се гледа на сликата разликата во големина на коцките.
Толку мислев дека ќе му бидат интересни ама ништо, само пет минути да види што е тоа, после маж ми си играше со нив а он си отиде да чепка по фиоки и да ми преуредува во кујна.
Ги добија поклон за нова година, помал сет, играа двајцата само 2 дена и толку... Така се расфрлени сега. Големиот 6год, малиот 17 месеци.
Нема скршено до сега, а и не ми стојат како лесно кршливи. Дури планирам и уште едни само коцки да нарачам.
Здраво дали во Vero Jumbo има мали магнети за на фрижидер и подлога за под во форма на коцки? Да знам за сигурно, ако има да одам да купам директно.