Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Запознавање на фејсбук, да или не?

Дискусија во 'Сингл' започната од Inna15, 28 март 2011.

1. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    да, зашто да не :)

2. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    526
    Па зависи од многу фактори можи некој на фб да ти се прај како мува да нема згазнато а усвари да е манјак неможиш да знајш... моето искуство од фб беше катастрофално ама немора да значи дека сите се такви веројатно треба претпазливост премногу и то е то ;)

3. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    не со сите, прво ќе се обидиш да процениш за каква личност станува збор, ако е ок тогаш да :)

4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    дефинитивно не.зошто?затоа што сум тој баксуз да си се бендисаме со некој и опп тој некој испаѓа дека ми е братучед :headbang:

5. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    ^ Лично да се запознаевте така случајно и да се бендисавте пак ќе ти беше братучед :?: Или не? :D

На TheGirlNextDoor му/ѝ се допаѓа ова.
  6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    да ,да ,полн погодок :rofl: .
    оди бре,и ова не е прв пат да ми се дешава тоа.
    како за инат налетувам на втори братучеди |(

7. BadBitchBomb

BadBitchBomb Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    93
    Да, но треба да се внимава, треба да разгледаш можеби станува збор за некој лажен профил или сл ;)

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    се е јасно,рода сме по таткова линија,фак јеа :rock: сите роднини ни се заеднички пријатели плус убаво ги прашав рекоа да братучеди сте.
    благодарам на советите драги феминки :hug:
    со фејсбук или без него,си налетувам на роднини ,не ми е првпат :(

9. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
  10. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Хахахаах лелеее ист случај и кај мене.

11. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420

:geek: :rofl: :rofl: лажговци !

12. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Да, но само доколку имате некој заеднички пријател кој би можел да ви каже некоја информација за дечкото пред да излезете со него. Чисто да си бидете сигурни дека не е некој манијак или слично. :D

13. SnowWhite8

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Што има везе? Овде зборувам за другар а сега за братучед. Не се случи се преко фб се запознавме преку другарка односно преку дечко и па на фб па излеговме и бидна што бидна. После 2 години дознавам братучед ми е ко у шпанска серија :tmi:

14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    леле сноу,за гревче јас и ти :lol: и кај мене е така и обично прво машкото ќе ме забележи и сега со тоа фејбукот се се дознава кој е кој ,побрзо отколку во живо.
    ај ќе помине и тоа,плус што ме мачи мама и дедо ми ,татко на татко ми се трети братучеди.
    инцест луууѓеееееееее :swear:
    и после крива сум јас што ми се допаѓаат братучеди или они што ме свиѓат :wasntme:

15. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46

Мајка ти и дедо ти 3 братучеди? :rofl: Тоа значи дека мајка ти е тетка на татко ти од трет братучет :rofl: ...Тоа повеке не се важи.хаххах тетка...За први и втори братучеди никако,ама тоа трети и плсу тетка..........

16. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Стварно некако глупо ми е оваа запознавање.Сепак друго е запознавање во живо,нема фолирање,глумење сепак подруго е.Стварно се обидувам да го избегнувам,сепак во живо е подруго.

17. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Хм, па можеби со додавање за пријател, па лајк, па боцкање, па пишување али сепак потоа да се излези како нормални луѓе на кафе пример за подобро запознавање а не се да остани на фб.

18. SnowWhite8

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Епа што да праиш кога сте убава фамилија :P

19. Giovanna9

Giovanna9 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    E сеа да ви го кажам јас мојот случај!!!
    значи со тоа дете се запознавме пред две годони,немавме никаков контакт,требаше да се најдеме на кафе но ми излегоа некои проблеми и не се сретнавме повеке...пред неколку недели случајно го видов но така од далеку.се мислев што,како и одлучив да му пустам покана за пријателство на фб,ме прифати се фино и почнав да се мислам дали да му пиашм или не и што да му пишам.седнав еден ден и заедно со google trnslate (детето е италианец) му напишав неколку збора за тоа дали се секава ова-она и дали поканата за кафе вази сеусте и на мое изненадување добив позитивен одговор :P и сеа треба да се видиме т.е утре вечер треба да одиме на кафе и...почнува да ме фака паника,страв,срам девојки што ке биде,како ке биде итн итн...не знам да не оставив уште на старт лош впечаток со тоа што јас му пишав прва и фактички јас сум иницијатор за се...сеа не незнам како ке испадне се сепак е странец не е исто како со некој од мк да одам на состанок ... ве молам за некоја идеа , мислење ,совет или нешто слично :( состанокот е утре побрзајте :D

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Тоа што те фаќа паника е најнормална работа пред состанок, на сите им се случува тоа. :) Рече ти си иницијаторот, па според мене е тоа добар впечаток, а не лош. Така што не се замарај воопшто во врска со тоа. ;) Он после толку време се сеќава на тебе и ја прифатил поканата, тоа треба да ти кажува нешто. :)

Зошто да не е исто со странец и македонец? Странците да не се марсовци? :D Мене ми е баш исто, не гледам никаква разлика, баш напротив со странец ќе имаш многу повеќе теми за разговор. Со самото тоа што живеете во различни средини ќе имате многу да си кажете. Е сега се надевам дека добро го владеете англискиот и двајцата зашто ќе неможете да се разберете... или ќе можете. :wasntme:
    Ајде само опуштено и убаво да си поминеш па чекаме извештај. :)
    ако неможеш да се опуштиш "дрмни" една чашка пред состанокот :lol: (се шегувам, немој)